22 Rezultate

Riflaje

Un riflaj poate fi definit ca o colecție de lamele, fie din lemn, MDF sau alte materiale compozite, cu scop decorativ. Acestea sunt recunoscute și ca panouri acustice sau grilaje de perete și pot fi instalate direct pe perete, în aer sau pe un suport. Sunt potrivite pentru diverse abordări de design interior, riflajele reprezintă un mod inovator de a adăuga lemn în designul unui spațiu, fără a perturba o estetică modernă sau minimalistă. Astfel, devin opțiunea preferată a multor cumpărători care caută un pic de eleganță sau un plus de farmec, dar fără a încărca spațiul sau a tulbura armonia cromatică.

De asemenea, acestea sunt flexibile, deoarece lamelele pot fi dispuse atât vertical, cât și orizontal, rezultând într-o estetică sau funcționalitate captivantă, atunci când se dorește sublinierea unei zone specifice. O idee contemporană este și instalarea unei benzi LED între lamelele riflajelor, ceea ce va ilumina mai bine spațiul și va genera o atmosferă plăcută.

Ce beneficii oferă riflajele?

Mulți clienți nu sunt încă familiarizați cu acest concept, dar beneficiile riflajelor sunt variate și transcend sfera estetică, de aceea reprezintă opțiuni care merită considerate. Printre motivele pentru care ar trebui să alegi riflajele pentru casa ta sau biroul tău se numără:

  • sunt elemente decorative impresionante ce pot schimba aspectul unei camere, fără a-i compromite stilul
  • pot fi folosite pentru a evidenția o zonă specifică și a accentua anumite puncte de interes în decorul unei încăperi
  • produsele au calități fonoabsorbante - adică vor diminua zgomotul și reverberația
  • sunt ușoare, deci sunt ușor de montat, transportat și manevrat
  • instalarea lor este facilă, ceea ce înseamnă mai puțin timp și mai puțin deranj atunci când vrei să renovezi sau să redecorezi, oferindu-ți astfel o cale rapidă și simplă de a reînnoi aspectul locuinței tale au prețuri accesibile întreținerea lor este ușoară și pot fi curățate cu o simplă cârpă curată (doar să le îndepărtezi praful) sunt rezistente la umiditate, astfel nicio încăpere sau condiție de mediu nu va afecta montarea sau menținerea lor în stare bună
  • Unde pot fi instalate riflajele?

Una dintre cele mai comune modalități de a folosi și a integra cu succes riflajele este în spațiile deschise, în bucătărie și living.

Multe dintre apartamentele recent construite au bucătăria și livingul într-un singur spațiu. Riflajele pot fi cea mai bună soluție pentru a separa aceste două zone cu costuri minime, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, creând un spațiu eficient care permite o amenajare mai bună a mobilierului. Acestea creează impresia unui perete divizor, iar în funcție de cum sunt dispuse, pot da iluzia unei încăperi mai înalte (dacă sunt amplasate vertical) sau mai late (dacă sunt amplasate orizontal), în funcție de cerințele fiecărei locuințe. Riflajele sunt un instrument la care recurg adesea designerii de interior, mai ales când spațiul disponibil nu este generos.

În zona de bucătărie sau de dining, riflajele pot fi integrate cu succes. Pe lângă rolul lor estetic, acestea oferă și protecție, fiind ușor de curățat și întreținut.

În hol, riflajele pot fi utilizate pentru a integra un cuier sau o măsuță, iar în balcon pot servi la delimitarea spațiilor și crearea unei zone bine definite pentru muncă sau relaxare, fără prea mult efort sau costuri ridicate.

La Axelen, descoperi riflaje 3D din PolyForce, un material durabil, de calitate superioară și rezistent la apă, care creează un panou elegant indiferent dacă dorești să aduci un plus de rafinament sau să delimitezi anumite zone. Riflajele reprezintă o soluție cu costuri reduse și cu timp de montare rapid pentru a amenaja diverse zone de relaxare sau de lucru în casa ta, adică pentru a realiza o reamenajare totală a locuinței, în așa fel încât să profiti la maximum de spațiul disponibil. Te așteptăm pe site-ul nostru sau la locațiile noastre fizice din Cluj și București pentru a discuta cu specialiștii noștri despre soluțiile care se potrivesc cel mai bine locuinței sau biroului tău.


 
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙