Produse de comparat

Intrebari frecvente » Axelen

Cum se aplica tapetul?

In acest articol veti gasi instructiuni de montare a tapetului.
Detalii


Care este semnificatia simbolurilor care apar pe rola de tapet?

Va recomandam sa fiti atenti la toate semnele care apar pe rola de tapet, pentru ca ele va ofera informatii importante despre modalitatea de montaj si de curatare, tipul de adeziv, dar si despre modul de indepartare a tapetului.
Detalii


Cum se aplica tapetul din fibra de sticla?

Tapetul din fibra de sticla Vitrulan este un material decorativ versatil, care are si multe atribute functionale: permite peretilor sa respire si previne astfel aparitia mucegaiului sau a ciupercilor, are o durata de viata de pana la 20 de ani, previne aparitia crapaturilor, este lavabil si ignifug. Din aceste motive se poate folosi atat in spitale, scoli, gradinite, muzee sau aeroporturi, cat si in spatiul rezidential. Va scriem mai jos cateva indicatii legate de modul de montaj al acestui tip de tapet.
Detalii


Cum calculez cate role de tapet am nevoie?

Pentru a afla cate role de tapet sunt necesare pentru spatiul dumneavoastra, aveti de facut un mic calcul matematic, pentru care aveti nevoie de dimensiunile incaperii pe care urmeaza sa o tapetati, lungimea si latimea rolei de tapet si, daca este cazul, de repetitivitatea modelului de tapet.
Detalii


Ce adeziv folosesc pentru a monta tapetul?

Adezivul folosit pentru lipirea tapetului este sub forma de pudra care se dizolva in apa conform indicatiilor de pe ambalaj, rezultand o pasta omogena ce poate fi aplicata cu pensula sau cu trafaletul.
Detalii


Cum se monteaza foliile Bruxsafol?

Montarea foliilor Bruxsafol este un proces care necesitata multa atentie, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit si toate functionalitatile foliei sa fie pastrate.
Detalii


Care sunt tipurile de tapet?

Creativitatea si tendintele au facut ca pe piata tapetului sa gasiti mii de modele de tapet, in culori, texturi si materiale inovative. Dincolo de aspect, tapetul are si alte caracteristici care il pot face potrivit sau nu pentru proiectul dumneavoastra.
Detalii


Cum se lipeste folia d-c-fix?

Cu ajutorul foliei d-c-fix veti da o infatisare noua oricarei piese de mobilier, fereastre sau sticla. Acest produs este autocolant si foarte usor de montat. In acest articol veti gasi instructiunile necesare pentru un montaj perfect.
Detalii