Vopselele Little Greene reprezintă 300 de ani de istorie decorativă.

         Portofoliul nostru include finisaje pentru interior și exterior, vopsele pe bază de ulei, vopsele pentru podele și o gamă unică de ‘Vopsele Inteligente’, special concepute pentru casele aglomerate ale zilelor noastre.Vopselele noastre sunt făcute fără compromisuri. Oferim produse de o calitateconstant ridicată, un aspect pe care proprietarii de locuințe, designerii de interior și decoratorii profesioniști îl apreciază și îl recomandă în mod repetat. Rețetele noastre de înaltă calitate și cu pigmentare ridicată înseamnă că vopselele au o opacitate excelentă și o acoperire fără egal, făcându-le practice, frumoase și foarte economice de asemenea. Insistăm să folosim numai cei mai buni pigmenți naturali, organici și sintetici siguri, oferind o profunzime a culorii, o mare putere de acoperire și durabilitatea așteptată de la vopselele moderne.
         Avantajele vopselelor Little Greene sunt:
   • Vopsele pe bază de apă care depășesc calitativ cu mult toate normele legislative
  privind compușii organici volatili (VOCs)
   • Vopsele pe bază de ulei în care uleiurile vegetale, necontaminate chimic. au înlocuit o
  mare parte din ingredientele solvent
   • O acoperire mai mare înseamnă mai puține resurse utilizate ( mai putina manopera, timp de executie)
   • Reciclare - ambalajele noastre, inclusiv cutiile metalice, conțin materiale reciclate și
  pot fi din nou reciclate la eliminare
   • Totul este produs, ambalat și înfășurat într-o fabrică sigură - certificată conform
  standardului european de mediu BS EN ISO 14001: 2004
   • Sigure pentru Copii conform normelor BS EN 71-3: 2019 (cunoscute și sub numele de Regulamentul pentru Vopsea de Jucării). Asta înseamnă că sunt complet sigure pentru utilizare în toate zonele casei, deoarece nu conțin ingrediente periculoase.
        Intelligent Matt Emulsion este alegerea ideală pentru pereții camerelor de copii, pepiniere și săli de joacă, în timp ce Intelligent Satinwood, Intelligent Eggshell sau Intelligent Gloss pot fi folosite cu încredere pentru pereti, jucăriile și mobilierul copiilor, inclusiv pentru pătuțuri, obiecte din lemn si metal, inclusiv radiatoare/calorifere. 

      Colaborare cu National Trust
   Little Greene a colaborat cu National Trust, organizație care are grijă de unele dintre cele mai delicate și mai semnificative proprietăți istorice din Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord.

     Alegerea Culorii
   Procesul de alegere a culorii începe cu paletele noastre de culori. Colecțiile de vopsea Little Greene sunt concepute pentru a face cât mai ușoară alegerea nuanțelor individuale și a combinațiilor.

     Recipiente cu vopsea pentru probe
   Testarea vopselei reale in situ este o parte esențială a procesului de alegere a culorii. Fiecare dintre nuanțele noastre poate fi achiziționată într-o cutie de probă. Mai mulți factori specifici locației vor afecta modul în care culorile apar, așa că este o idee bună să testați în mai multe locații, aplicând două straturi pe o suprafață cât mai mare posibil. Observați culorile la lumina zilei și la lumina artificială; diferența poate fi destul de semnificativă. Evitați să poziționați eșantioane mici de mai multe culori imediat unul lângă celălalt – fiecare va afecta modul în care celelalte se percep. De asemenea, încercați să evitați compararea eșantionului cu alb strălucitor – acest lucru poate fi la fel de înșelător.

     Pentru o acuratețe totală a culorii, toate paletele de culori Little Greene sunt realizate folosind vopseaua noastră Absolute Matt Emulsion, direct din cutie. Acestea nu sunt cerneală asortată la culoare sau imitații tipărite ale culorii, așa că vor reacționa la condiții de iluminat variabile exact în același mod ca și pereții dvs. finalizați.
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙