Colaborare

De-a lungul a 20 de ani de activitate pe piata, fie ca vorbim despre designeri, arhitecti, clienti revanzatori sau clienti finali, am construit parteneriate solide si am oferit numeroase beneficii si avantaje, adaptandu-ne la nevoile fiecarui partener pentru a obtine rezultate pozitive. Descopera beneficiile colaborarii cu noi pentru diverse categorii de parteneri: designeri si arhitecti, hoteluri, restaurante, baruri, cluburi, spatii pentru evenimente, sali de nunta, revanzatori, producatori de mobilier si usi, spitale si clinici private sau de stat, cabinete medicale private, banci, institutii, case de schimb valutar, centre comerciale si altele. Suntem un furnizor de tapet de incredere, iar fabrica noastra de tapet ofera produse de cea mai inalta calitate pentru a satisface cerintele diverse ale partenerilor nostri.
 

Colaboreaza cu Axelen
Axelen Tapet Cluj
pentru Designeri si Arhitecti

Avem disponibile o diversitate de articole de calitate superioara in portofoliul nostru, oferind astfel o paleta larga de optiuni pentru proiectele dumneavoastra de design. Ne angajam sa va sfatuim si sa va furnizam produsele necesare la momentul potrivit. Colaborarea cu noi aduce beneficii semnificative pentru designeri, arhitecti si clienti, deopotriva. Suntem aici sa va asiguram ca, in calitate de producator de tapet, fabrica noastra respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Axelen Tapet Cluj
pentru Sali de Evenimente, Restaurante, Hoteluri, Baruri, Cluburi, Sali de Nunti:

Partenerul perfect pentru afacerile din industria ospitalitatii, precum hoteluri, restaurante, baruri, cluburi, sali de evenimente si sali de nunti, este furnizorul de tapet. Lucram indeaproape cu mai multe fabrici de tapet pentru a va oferi o varietate bogata de produse care sa se potriveasca oricărui stil de design. Prin soltii personalizate ti inovatoare, ne propunem sa contribuim la crearea de spatii unice si memorabile, consolidand parteneriatele in aceasta industrie.

Axelen Tapet Cluj
pentru Revanzatori

Oferim tapet de inalta calitate, la preturi competitive si suntem angajati sa va sustinem in dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Avem incredere in produsele noastre si ne propunem sa oferim servicii exceptionale. Ca fabrica de tapet, ne concentram pe satisfactia clientilor si pe livrarea unei game variate de produse de tapet de calitate superioara.

Axelen Tapet Cluj
pentru Producatori de Mobilier si Usi

Gama variata de produse potrivite pentru diverse stiluri de mobilier si usi. Durabile, usor de intretinut si cu un aspect estetic placut, suntem furnizorul de tapet care va ajuta sa puneti in practica cele mai indraznete idei in ceea ce priveste designul interior.

Axelen Tapet Cluj
pentru Spitale și clinici private sau de stat, cabinete medicale particulare

Fiind producatori de tapet, noi ne asiguram ca produsele noastre respecta standardele de igiena superioare, iar acestea, tapetul profesional, tapet din fibra de sticla si folii profesionale, sunt perfect adaptate pentru utilizarea in mediul medical. Impreuna cu furnizorii nostri de tapet, suntem pregatiti sa va oferim solutii personalizate pentru a satisface toate cerintele specifice ale institutiilor medicale.

Axelen Tapet Cluj
pentru Institutii, mall-uri, centre comerciale, banci, case de schimb valutar

Datorita fabricii si a furnizorilor de tapet, Axelen dispune de o gama larga de produse, care includ folii de protectie solara, antiefractie si securizare. Produsele din fabrica noastra de tapet sunt durabile, rezistente si usor de intretinut, oferind in acelasi timp un aspect estetic placut.

Axelen Tapet Cluj
pentru Colaborand cu noi, veti dispune si de un partener de incredere

Dedicat atingerii obiectivelor dumneavoastra, noi ne mandrim cu produsele si serviciile oferite si cu relațtiile solide pe care le-am dezvoltat cu furnizorii nostri de tapet. Suntem bucurosi sa va avem alaturi!

Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙