Despre noi

Oferim solutii practice in decoruri cu personalitate

 
Axelen - Despre noi

29 de ani experiența în domeniul decoratiunilor

Cu o experiență vastă de 29 de ani în industria decoratiunilor, ne mândrim cu expertiză acumulată în ceea ce privește gama noastră diversificată de produse și parteneriate solide.

Pe parcursul celor peste două decenii , am fost în măsură să adaptăm și să diversifica portofoliul nostru de produse pentru a răspunde nevoilor mereu schimbătoare ale pieței. Această adaptare constantă ne-a permis să ne consolidăm relațiile de parteneriat și să construim legături durabile cu clienții noștri.

În prezent, suntem cu mândrie reprezentanți exclusivi ai brandului Vitrulan în Romania. De asemenea, importăm în mod direct o gamă variată de produse de înaltă calitate, inclusiv colecții de tapet Missoni, tapet Zambaiti, tapet Rasch, Eijffinger tapet si perdele, folii d-c-fix, Linea și Bruxsafol, precum și diverse elemente decorative, pardoseli și produse wellness. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim și să vă asistăm în găsirea celor mai potrivite soluții pentru decorarea interioară.

Experți în tapet, folii și decorațiuni

Cu o experiență remarcabilă acumulată în domeniul decoratiunilor, ne evidențiem prin cunoștințe solide și expertiză în ceea ce privește produsele și serviciile noastre. Din 1994, am fost focalizati nu doar pe aspectele amenajărilor interioare, ci și pe dezvoltarea relațiilor solide cu producători de renume din Europa și partenerii noștri loiali.

De-a lungul timpului, am construit parteneriate durabile, iar echipa noastră depune eforturi constante pentru a ne îndeplini promisiunile și pentru a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Performanțele noastre anterioare, combinate cu pasiunea noastră pentru amenajările interioare și decorațiuni, au fost forța motrice care ne-a determinat să continuăm pe această cale, adaptându-se mereu cerințelor clienților și schimbărilor pieței. Suntem specializați în tapet, folii și decorațiuni și suntem aici pentru a vă ajuta să transformați spațiul dumneavoastră într-un mod care să răspundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră, aducând o notă de eleganță și funcționalitate în fiecare proiect.

Specialisti in folii si decoratiuni
Axelen - Idei practice pentru decoruri originale

Idei practice pentru decoruri unice

Din primii pași, ne-am dedicat furnizarii de produse inovatoare și de cea mai înaltă calitate. Aceasta devotare este reflectată în parteneriatele noastre de lungă durată cu producători germani de renume, care au contribuit la stabilirea standardelor ridicate de calitate cu care ne mândrim și astăzi. În portofoliul nostru de parteneri se regăsesc nume prestigioase precum Zambaiti Parati, Masureel, Rasch Tapeten, Rasch Textil, Texam, KT Exclusive, Kolizz-art, Konrad Hornschuch, Bruxsafol și Friedola.

Cu ajutorul acestor parteneri de încredere, atingem cu succes unul dintre obiectivele noastre cheie: să diversificat continuu gama noastră de produse pentru a fi în pas cu tendințele actuale din domeniul design-ului interior. Ne adresăm unei varietăți de clienți și destinații cu o gamă variată de produse, cum ar fi tapet decorativ și profesional, folii decorative, folii de protecție solară și antiefracție, precum și materiale antiderapante pentru utilizare publică sau în locuințe. Suntem aici pentru a vă inspira și ajuta să creați decoruri originale și de impact, aducandu-va cele mai inedite soluții de decor pentru proiectele dumneavoastră.

Valorile si misiunea noastra

Misiunea noastră se concentrează pe furnizarea de soluții practice pentru decoruri cu o notă distinctă.

În centrul valorilor noastre, sub marca AXELEN, stau efortul susținut, colaborarea eficientă în echipă, onestitatea, consecvența, respectul și angajamentul de a-și onora promisiunile. Orientăm atenția asupra clienților și ne străduim să le satisfacem în mod continuu nevoile. Această filosofie are ca scop stabilirea unor relații durabile, benefice pentru ambele părți, și consolidarea acestora în timp prin intermediul unui dialog permanent cu toți partenerii noștri.

Axelen - Misiunea si valorile noastre
Axelen - Aproape de dumneavoastra

Alaturi de dumneavoastra

Indiferent dacă sunteți arhitect, designer sau un pasionat de design interior, sau dacă sunteți în procesul de amenajare a casei și căutați idei pentru a completa cu armonie decorul, suntem aici pentru a vă ajuta. Oferim sfaturi, experiență și vă punem la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la categoriile de produse pe care le comercializăm. Explorați paginile site-ului nostru, contactati-ne telefonic, scrieti-ne pe e-mail!

Colaborari avantajoase pentru decoruri originale

Suntem in permanenta in cautare de noi parteneri carora le punem la dispozitie conditii foarte avantajoase de colaborare. Obiectivul nostru este furnizarea prompta de materiale intr-o gama variata, la preturi competitive.

Daca doriti sa aflati direct de la noi mai multe detalii sau chiar consultanta specializata, ne puteti vizita in showroom-ul din Bucuresti sau la cel din Cluj-Napoca. Daca va aflati in orice alta zona a tarii, colegii nostri se angajeaza sa raspunda prompt la orice solicitare (maxim 48 de ore), iar daca va decideti sa comandati de la noi, va livram rapid produsele dorite cu autoutilitare proprii sau serviciul de curierat. Avem o retea de distributie bine pusa la punct si stocuri permanente si diversificate.

Axelen - Colaborari avantajoase pentru decoruri originale
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙