371.00 Lei / Rola7.42 Lei / MP

Tapet din fibra de sticla Vitrulan fleece cod VP35

Producator:Vitrulan (tapet fibra de sticla)
Cod: 506-35

Descriere

Acest model de tapet din fibra de sticla este special conceput pentru finisarea tavanelor, dar si a peretilor, fiind o varianta economica de a le imbunatatii aspectul. Este asemenea unei panze fine, care confera peretilor o ,rezistenta crescuta la socuri si zgarieturi. , ,Datorita rezistentei extrem de ridicate la tensiunile care apar in interiorul peretilor, tapetul Vitrulan ,poate preveni aparitia crapaturilor care se formeaza in cladirile noi si le camufleaza pe cele din cladirile vechi.

Este un material anorganic care ,lasa peretele sa respire si previne astfel aparitia mucegaiului si a ciupercilor, asigurand un aer curat in incapere, ,respecta normele de siguranta la incendii stabilite la nivel european.

Lucrarea de finisare a peretilor cu tapet de fibra de sticla se finalizeaza prin vopsirea tapetului. Va recomandam sa folositi vopsea pe baza de latex pentru a obtine un "sistem" care este superlavabil, rezistent la frecare si zgarieturi. Nu utilizati vopsele lavabile de slaba calitate deoarece acestea au un coeficient ridicat de umplere, care poate duce la acoperirea modelului.

Toate caracteristicile de mai sus fac ca tapetul de fibra de sticla sa fie ,perfect atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru spitale(inclusiv sali de operatie si holuri), clinici, hoteluri, restaurante (inclusiv bucatarii si bai), piscine, spa-uri, spatii de birouri. ,

Tapet din fibra de sticla Vitrulan fleece cod VP35

Caracteristici

Dimensiuni : 50 m x 1 m
Repetitivitate: nu este cazul
Livrare: 24 - 48 de ore lucratoare (in limita stocului disponibil),In stoc
UM: Rola
Densitate tapet: 35 g/mp
Gama tapet: Classic
Destinatie : Imobil nou construit,Imobil vechi,Suport tapet
Garantie: 5 ani
Forma prezentare: Rola

Informatii suplimentare

Cumpara si adezivul necesar pentru montarea acestui tapet; de aici.

Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙