60.38 Lei / MP

Tapet antimicrobian din fibra de sticla Systexx Phantasy cod SP072

Producator:Vitrulan (tapet fibra de sticla)
Cod: 506-072

Descriere

Designul acestui model de tapet a fost realizat de celebrul arhitect Hadi Teherani, cunoscut printre altele pentru "Dancing Towers" din Hamburg si "Crane houses" din Cologne. Tapetul Systexx Premium are 5 de ani garantie de la producatorul Vitrulan si este rezistent la 4000 de cicluri de spalare. Montarea lui creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40% pe vertical si 20% pe orizontal. Durata de viata este de 30 de ani.

Datorita proprietatilor mecanice deosebite, acest model de tapet poate acoperi crapaturi de pana la 3 mm pe vertical si pana la 1.4 mm pe orizontal. Poate fi revopsit de pana la 10 ori, fara a-si pierde textura si permite peretilor sa respire, prevenind astfel aparitia umezelii si a mucegaiului. Indeplineste normele europene de rezistenta la incendii, iar in caz de ardere nu emite nici un fel de gaz toxic (clasa B-s1, d0 de rezistenta la foc).

Calitatea deosebita a acestui tip de tapet este atestata cu Clasa 1 conform standardului Oeko-Tex (clasa care se aplica si hainelor pentru bebelusi). Nu aveti nevoie de adeziv pentru montarea tapetului, pentru ca adezivul este deja aplicat pe spatele materialului si se activeaza in contact cu apa. Impreuna cu masina de aplicat tapet Aqua Quick, se pot monta pana la 25 mp de tapet/ora, astfel ca economisiti timp si bani.

Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii.

Tapet antimicrobian din fibra de sticla Systexx Phantasy cod SP072

Caracteristici

Dimensiuni : 25 m x 1 m
Repetitivitate: 24.8 cm
Livrare: 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator),La comanda
UM: MP
Densitate tapet: 225 g/mp
Gama tapet: Systexx Phantasy
Destinatie : Imobil nou construit,Imobil vechi
Garantie: 5 ani
Forma prezentare: Rola
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙