Facebook Pixel
472.10 Lei / MP

Tapet antimicrobian magnetic din fibra de sticla Systexx Active cod M39

Producator:Vitrulan (tapet fibra de sticla)
Cod: 506-M3910

Descriere

Acest model de tapet de fibra de sticla cu aspect de tesatura foarte fina are aplicat pe partea din spate un strat metalic, astfel ca magnetii disponibili in comert pot fi aplicati direct pe peretele decorat cu acest tapet. Veti obtine un spatiu de prezentare direct pe perete, fara sa mai fi nevoie sa folositi vopsea magnetica sau panouri de pluta, iar aspectul general al camerei nu va avea de suferit. 

Tapetul poate fi vopsit pana la de 8 ori, fara a-i fi afectata capacitatea magnetica. Calitatea deosebita a tapetului de fibra de sticla din gama Systexx Active este certificata de standardul Oeko Tex Class 1, semnalul telefoanelor mobile sau semnalul WLAN nu este afectat si nici nu conduce electricitatea. Este potrivit pentru birouri, gradinite si scoli, dar il puteti folosi si in bucatarii sau livinguri pentru a avea la dispozitie un spatiu de prezentare a desenelor copiilor sau a listelor de cumparaturi.

Este deosebit de rezistent la socuri si lovituri si acopera crapaturile care se pot forma in timp pe pereti. Nu dezvolta mucegai, ciuperci sau microorganisme si poate fi spalat cu solutii de curatare specifice.

Acest tapet se aplica cu adeziv care face priza rapida (exemplu: Glutolin). Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii.

Tapetul din fibra de sticla are 5 ani de ani garantie de la producatorul Vitrulan si este rezistent la 4000 de cicluri de spalare. Montarea lui creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40% pe vertical si 20% pe orizontal. Durata de viata este de 30 de ani. 

Tapet antimicrobian magnetic din fibra de sticla Systexx Active cod M39

Caracteristici

Lavabilitate: Superlavabil (se poate curata cu peria)
Dimensiuni rola: 10.04 m x 0.95 m (sunt disponibile si dimensiunile 5.20 m x 0.95 m si 2.60 m x 0.95 m)
Repetitivitate: nu este cazul
Livrare: 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator),La comanda
UM: MP
Densitate tapet: 1450 g/mp
Gama tapet: Systexx Active
Destinatie : Imobil nou construit,Imobil vechi
Garantie: 5 ani
Forma prezentare: Rola
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙