Facebook Pixel
222.63 Lei / MP

Tapet antimicrobian din fibra de sticla Systexx Active Acoustic cod 904

Producator:Vitrulan (tapet fibra de sticla)
Cod: 506-A904

Descriere

Tapetul din fibra de sticla Vitrulan Systexx Active Acoustic 904 are proprietatea de a reduce ecoul, capteaza sunetele si in acelasi timp reduce cantitatea de energie necesara incalzirii incaperilor. Datorita acestui tapet, temperatura peretilor este mai mare cu pana la 2 grade, ceea ce face ca si camera sa se incalzeasca mai repede, dar cu o cantitate mai mica de energie necesara. Conductivitatea termica a acestui tip de tapet este echivalenta cu cea a vatei minerale. Imbunatateste acustica incaperilor, fiind incadrat in clasa E de absorbtie a sunetului. Toate aceste atribute exceptionale sunt incorporate intr-un material de doar 3 mm grosime.

Pentru lipirea lui pe perete se foloseste adezivul special Powder Plus, iar pentru vopsire recomandam vopsele pe baza de latex sau acrilice lavabile. 

Tapetul din fibra de sticla indeplineşte normele europene de rezistenta la foc, fiind incadrat in clasa B-s1, d0, este incadrat in clasa de emisii A+, ceea ce inseamna ca nu provoaca alergii si nu este daunator sanatatii in nici un fel. 

Are toate proprietatile specifice tapetului din fibra de sticla Systexx: este deosebit de rezistent la socuri si lovituri, acopera crapaturile din cladirile vechi si previne aparitia crapaturilor in cladirile noi, nu dezvolta mucegai, ciuperci sau microorganisme si poate fi spalat cu solutiile agresive care se folosesc de exemplu in spitale, pentru ca este lavabil si rezistent la frecare(in conditiile folosirii lui alaturi de vopselele recomandate de producator). 

Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii. 

Tapetul de fibra de sticla beneficiaza de 5 ani de ani garantie de la producatorul Vitrulan si este rezistent la 4000 de cicluri de spalare. Montarea lui creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40% pe vertical si 20% pe orizontal. Durata de viata este de 30 de ani.

Tapet antimicrobian din fibra de sticla Systexx Active Acoustic cod 904

Caracteristici

Lavabilitate: Superlavabil (se poate curata cu peria)
Dimensiuni rola: 10.40 m x 0.96 m
Repetitivitate: nu este cazul
Livrare: 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator),La comanda
UM: MP
Densitate tapet: 280 g/mp
Gama tapet: Systexx Acoustherm
Destinatie : Imobil vechi
Garantie: 5 ani
Material: Tesatura din fibre de sticla
Forma prezentare: Rola
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙