1375.25 Lei / Rola55.01 Lei / MP

Tapet antimicrobian din fibra de sticla Systexx Active Reno cod SP38, cu pigment

Producator:Vitrulan (tapet fibra de sticla)
Cod: 506-SP38

Descriere

Tapetul de fibra de sticla Vitrulan Systexx Active SP38 cu model de tencuiala decorativa a fost special dezvoltat pentru renovarea rapida a peretilor interiori din cladirile vechi, spitale, scoli, gradinite, birouri sau zone rezidentiale. Adezivul este incorporat din fabrica pe spatele materialului, iar la suprafata tapetului este aplicat un strat de vopsea alba, cu pigmenti de inalta calitate, astfel ca in general tapetul trebuie vopsit intr-un singur strat (aspect valabil pentru alb si nuantele deschise).  Acest model poate fi aplicat chiar si pe suprafetele care au denivelari de pana la 2 mm adancime si pe suprafete din cele mai diverse: beton, ghips, tencuiala decorativa, tapet din fibra de sticla, rigips, placi OSB, aglomerate sau fibrolemnoase, lemn, placi ceramice, suprafete din otel. Adezivul se activeaza rapid in contact cu apa, iar cu ajutorul masinii Aqua Quiq de la Vitrulan puteti monta simplu si rapid pana la 25 mp de tapet/ora. Dar pentru spatii mai mici nu este necesara masina Aqua Quick, tapetul se poate monta simplu in varianta clasica. Folositi o bidinea pe care o umeziti in apa curata si apoi cu ajutorul ei, umeziti spatele fiecarei fasii de tapet. Lasati 1-2 minute pentru ca adezivul sa se activeze si apoi fasia de tapet poate fi lipita pe perete.

Avantaj: Utilizand acest tapet, economisiti pana la 30% din timp si bani pentru ca nu mai trebuie sa aplicati adezivul pe perete si nici nu trebuie sa faceti finisaje perfecte ale peretelui.

Tapetul Systexx Premium are 5 ani de ani garantie de la producatorul Vitrulan si este rezistent la 4000 de cicluri de spalare. Montarea lui creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40% pe vertical si 20% pe orizontal. Durata de viata este de 30 de ani.

Producatorul Vitrulan ofera garantia ca, montat si utilizat corect, acest tapet isi pastreaza timp de 30 de ani toate proprietatile de mai jos:

- clasa de rezistenta la foc B-s1, d0

- creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40 % pe vertical si 20% pe orizontal, datorita proprietatilor mecanice deosebite, acest model de tapet poate acoperi crapaturi de pana la 3 mm pe vertical si pana la 1.4 mm pe orizontal

- rezistenta la impact si perforare: rezistenta la impact multiplu de pana la 20kN

- rezistent la minimum 4000 de cicluri de curatare si frecare (proprietate care depinde si de vopseaua folosita, dar cel putin clasa 3, DIN EN 13 300 de rezistenta la frecare)

- rezistent la agentii de curatare si dezinfectare(in acord cu recomandarile publicate de Institutul Robert Kock si depinzand si de calitatile si proprietatile vopselei folosite)

- permite vaporilor de apa sa circule (valoare sd<0.14 m)

- utilizare sigura conform legilor alimentare si de folosire a substantelor posibil daunatoare 

- nu provoaca alergii

- nu este daunator sanatatii

- certificat Oeko-Tex clasa 1

VIDEO: Instructiuni de montaj tapet fibra de sticla Systexx

Tapet antimicrobian din fibra de sticla Systexx Active Reno cod SP38, cu pigment

Caracteristici

Lavabilitate: Superlavabil (se poate curata cu peria)
Dimensiuni : 25 m x 1 m
Repetitivitate: nu este cazul
Livrare: 24 - 48 de ore lucratoare (in limita stocului disponibil),In stoc
UM: Rola
Densitate tapet: 250 g/mp
Gama tapet: Systexx Active Reno
Destinatie : Imobil vechi
Garantie: 5 ani
Forma prezentare: Rola
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙