Facebook Pixel

Tapet Jannelli colectia Co.de Flowery Mood

Producator:Jannelli & Volpi
Cod: Flowery Mood

Descriere

Colectia Co.de Flowery Mood si-a luat inspiratia din picturile chinezesti: elemente rapide care descriu natura intr-un mod hiper-realist si evicativ, fara schite si planuri, bazat pe spontaneitate si prima impresie. Unele modele sunt monocrome, altele au variatii de mai multe culori, evocand stilul japonez. Variatiile de culoare, de la tonuri soft la nuante vii, au menirea de a crea o balanta intre puterea reprezentarii florii in natura, in forma sa timida si discreta.

CO.DE – Design contemporan creat de Jannelli este un brand conceput și dedicat complet și în exclusivitate nevoilor consumatorilor și profesioniștilor. CO.DE este partenerul ideal pentru acei arhitecți/designeri care se gândesc la mai multe tipuri de proiecte, de la proiectele mici rezidențiale, la proiectele mari de clădiri.

Modelele cuprinse în această colecție pot fi imprimate pe oricare dintre cele 11 tipuri de materiale disponibile: Co.de Basic, Co.de Essential, Co.de Essential Metallic, Co.de Silk Matt, Co.de Silk Glossy, Co.de Linum Matt, Co.de Linum Glossy, Co.de Garza Matt, Co.de Garza Glossy, Co.de Rafia Matt, Co.de Rafia Glossy. Vezi aici detalii despre materiale.

Aceasta colectie va aduce un plus de eleganta in orice camera si va impresiona prin tonurile folosite si designul extravagant.

Modelele de tapet CO.DE sunt inovatoare și extrem de performante, dezvoltate pentru a fi rapid și ușor de aplicat, în mod uniform atât pe suprafețe curbe cât și pe cele netede sau uscate. Aceste produse sunt fabricate în întregime în Italia, în conformitate cu regulile europene de sănătate și securitate umană și ecologică.

Colectie distribuita in exclusivitate de Axelen!

Tapet Jannelli colectia Co.de Flowery Mood

Caracteristici

Culoare: Auriu,Bej,Crem,Galben,Portocaliu,Rosu,Roz
Tip adeziv: Vlies
Dimensiuni rola: 520x310 cm
Livrare: 15-20 zile lucratoare (in limita stocului disponibil la producator),La comanda
UM: Rola
Design: Floral
Model: Abstract,Modern,Lux,Dungi,Geometric
Tip camera: Hotel,Restaurant,Cafenele,Office,Baie,Bucatarie,Dormitor
Destinatie : Hotel,Restaurant,Cafenele,Office
Colectii: Co.de
Material: Vinil pe suport vlies (fibre netesute)
Forma prezentare: Rola
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙