612.00 Lei / MP

Tapet geometric acustic Zambaiti panel colectia Project | B1D Acoustic

Producator:Zambaiti Parati
Cod: Z405721-4

Descriere

Zambaiti Parati celebreaza spiritul italian printr-o colectie noua de tapet de contract, numita Project. Aceasta colectie raspunde nevoilor multiple ale vietii contemporane, prin intermediul unor ilustratii bogate in originalitate, create de arhitecti italieni cunoscuti.
Tapetul din aceasta noua colectie va ofera sansa de a lua parte la un concurs artistic itinerant si de a va crea acasa un spatiu inedit, modern si plin de personalitate. Modelele din aceasta colectie sunt potrivite atat pentru proiecte de interior rafinate, cat si pentru proiecte mai simple, dar moderne.

Printuri de calitate premium

Acest tapet este realizat pe suporturi care respecta principiul avangardismului, respectand astfel tendintele de maxima actualitate aplicate in arta la momentul actual.

Suporturile de avangarda ale acestui tapet sunt gandite si realizate pentru „lumile de contract” si spatiile rezidentiale, fiind disponibile atat in dimensiuni standard, cat si in dimensiuni personalizabile pentru fiecare incapere in care se doreste montarea tapetului de contract.

Arhitecturile, jocurile de lumina si stropii de culoare sunt doar cateva dintre codurile ilustrative dezvoltate de arhitectii pentru a anima spatiile cu ajutorul acestui tapet.

Ecologice, hidrofuge, fonoabsorbante si ignifuge sunt cele patru substraturi introduse in aceasta colectie, fiecare avand caracteristici de performanta diferite, adaptabile fiecarei nevoi. Aceste caracteristici fac tapetul din colectia Project unul sustenabil si durabil. Este acustic, realizat pe un substrat conceput pentru reducerea impactului acustic/a poluarii fonice in zonele in care exista zgomot sau reverberatie.

Zambaiti Project Z40572-1 | B1D ACOUSTIC are clasa de foc B-s1, d0, ceea ce inseamna ca tapetul este incadrat ca fiind dificil de aprins. 

Puteti vedea mai multe modele din aceasta colectie de tapet de la Zambaiti Parati pe site-ul furnizorului. La cerere, modelele pot fi personalizate cu calitatea B1D ACOUSTIC sau una dintre celelalte calitati (B1A PARETI VIVE, B1B PROTECTION, B1C WATERPROOF). De asemenea, dimensiunea poate fi personalizata in functie de nevoie. 

Tapet geometric acustic Zambaiti panel colectia Project | B1D Acoustic

Caracteristici

Culoare: Alb,Bej,Crem,Maro,Verde,Gri inchis
Lavabilitate: Lavabil (se curata de pete prin tamponare usoara cu o carpa moale si curata
Dimensiuni : 300 cm x 500 cm
Livrare: 15 - 20 de zile lucratoare (in functie de stocul disponibil la furnizor),La comanda
UM: MP
Design: Natura,Geometric,Abstract
Model: Abstract,Modern,Lux,Natura,Geometric
Tip camera: Hotel,Office,Spatii publice,Imobil nou,Dormitor,Living
Destinatie : Hotel,Office,Spatii publice,Imobil nou
Colectii: Project
Forma prezentare: Panel
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙