1634.00 Lei / Rola

Tapet din fibra textila vegetala ABACA Zambaiti colectia Project

Producator:Zambaiti Parati
Cod: Z40506

Descriere

Zambaiti Parati celebreaza spiritul italian printr-o colectie noua de tapet de contract, numita Project. Aceasta colectie raspunde nevoilor multiple ale vietii contemporane, prin intermediul unor ilustratii bogate in originalitate, create de arhitecti italieni cunoscuti.
Tapetul din aceasta noua colectie va ofera sansa de a lua parte la un concurs artistic itinerant si de a va crea acasa un spatiu inedit, modern si plin de personalitate. Modelele din aceasta colectie sunt potrivite atat pentru proiecte de interior rafinate, cat si pentru proiecte mai simple, dar moderne.

Printuri de calitate premium

Acest tapet este realizat pe suporturi care respecta principiul avangardismului, respectand astfel tendintele de maxima actualitate aplicate in arta la momentul actual.

Suporturile de avangarda ale acestui tapet sunt gandite si realizate pentru „lumile de contract” si spatiile rezidentiale, fiind disponibile atat in dimensiuni standard, cat si in dimensiuni personalizabile pentru fiecare incapere in care se doreste montarea tapetului de contract.

Arhitecturile, jocurile de lumina si stropii de culoare sunt doar cateva dintre codurile ilustrative dezvoltate de arhitectii pentru a anima spatiile cu ajutorul acestui tapet.

Ecologice, hidrofuge, fonoabsorbante si ignifuge sunt cele patru substraturi introduse in aceasta colectie, fiecare avand caracteristici de performanta diferite, adaptabile fiecarei nevoi. Aceste caracteristici fac tapetul din colectia Project unul sustenabil si durabil.

Este realizat pe suport de ABACA (fibra textila vegetala), iar aceasta textura este disponibila in 15 nuante diferite, toate concepute pentru a oferi clientului posibilitatea de a acoperi in culori asortate zonele adiacente panourilor digitale alese in colectie.

Zambaiti Project Z40506 are clasa de foc B-s2, d0, ceea ce inseamna ca tapetul este incadrat ca fiind dificil de aprins. 

Puteti vedea mai multe modele si culori din aceasta colectie de tapet de la Zambaiti Parati pe site-ul furnizorului

Tapet din fibra textila vegetala ABACA Zambaiti colectia Project

Caracteristici

Culoare: Alb,Bej,Crem,Maro,Verde,Gri inchis
Lavabilitate: Lavabil (se curata de pete prin tamponare usoara cu o carpa moale si curata
Dimensiuni : 70 x 1000 cm
Livrare: 15 - 20 de zile lucratoare (in functie de stocul disponibil la furnizor),La comanda
UM: Rola
Design: Natura,Geometric,Abstract
Model: Abstract,Modern,Lux,Natura,Geometric
Tip camera: Hotel,Office,Spatii publice,Imobil nou,Dormitor,Living
Destinatie : Hotel,Office,Spatii publice,Imobil nou
Colectii: Project
Material: Fibra textila vegetala
Forma prezentare: Rola
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙