88.20 Lei / Buc

Adeziv rapid Decotric pentru tapet 3 kg

Producator:Pufas
Cod: 403-0014

Descriere

Pentru a avea mereu cea mai rapidă soluție de aplicare la îndemână, am introdus în portofoliul nostru și adezivul Decotric de 3 kg, un adeziv cu priză rapidă destinat aplicării tapetului greu, tapetului în relief și din vinil, țesăturilor care necesită armare, precum și tuturor celorlaltor materiale din hârtie, vinil sau fibre nețesute.

Caracteristici:

  • fără solvenți
  • priză rapidă și aplicare ușoară
  • permite chiar și lipirea pe suprafețe neabsorbante, inclusiv vinil cu vinil
  • după uscare nu rămân urme albe pe suprafața montată
  • are cea mai mare rezistență la umiditate
  • consum: aprox. 250 g pe m²

Instructiuni de utilizare: Pentru lipirea tapetului din material textil, tapetului din țesături, tapetelor vinyl, fibră de sticlă, folii PVC, suporturi țesute, precum și pentru utilizare ca aditiv pentru tapet Specificatii technice: Componente: Emulsie de acetat de polivinil de etilenă Valoare pH: aprox. 9 Densitate: aprox. 1,03 g/cm³ Utilizare: 200-300 g/m²

Pregătirea suprafeței: Suprafața trebuie să fie uscată, fermă, degresată și curățată de praf. Îndepărtați reziduri vechi de adeziv, astupați eventualele găuri existente în perete și amorsați suprafața cu soluții dedicate. Aplicare: Ca și adeziv pentru tapet: Aplicați Adezivul decotric pe suprafață cu o grosime egală cu grosimea tapetului, folosind o perie sau un roller și aplicați tapetul. Dacă aplicați adezivul pe tapet, observați timpul de înmuiere (precizat de producător). Respectați întotdeauna instrucțiunile de montaj recomandate de producător! Ca adeziv pentru borduri: Umeziți bordurile cu apă și apoi aplicați un strat fin și uniform de adeziv decotric. Pliați capetele lipite ale marginilor și lăsați să se înmoaie. După timpul de înmuiere al bordurilor, aplicați bordura pe suprafață și presați. Ca și aditiv pentru adezivul de tapet: Adezivul decotric poate fi folosit pentru a crește aderența adezivului pentru tapet. Amestecați bine soluția decotric în adezivul deja creat. Cantitatea perfectă care se poate adăuga este de aprox. 15-20% de ex. 750 g adeziv decotric la 4 l amestecați de adeziv de tapet. Îndepărtați imediat reziduurile de adeziv folosind o cârpă curată. Nu folosiți dacă temperatura suprafaței și/sau camerei este sub + 5° Celsius! Curățați ustensilele în apă după folosire. Depozitare: A se depozita într-un loc uscat și rece! Mențineți recipientul închis ermetic! Adezivul este rezistent la îngheț. Dacă îngheață, înainte de folosire trebuie să îl dezghețați la temperatura camerei și să îl amestecați înainte de folosire.

Adeziv rapid Decotric pentru tapet 3 kg

Caracteristici

Livrare: In stoc
UM: Buc
Acoperire adeziv: 250 g/m²
Consum adeziv: 200-300 g/m²
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙