100.30 Lei / Buc

Adeziv Pufas 5 kg pentru tapet

Producator:Pufas
Cod: 403-0017

Descriere

Acesta este un adeziv industrial, gata preparat, imbunatatit cu rasina sintetica. Este indicat pentru lipirea tapetelor din vinil si vinil texturat, a tapetelor grele din hartie, a tapetelor textile sau vlies. Este adezivul ideal pentru prelucrarea cu echipamente de tapetat comerciale.

MOD DE APLICARE


Pregatirea peretelui: pregatiti suprafata pe care aplicati adezivul, astfel incat aceasta sa fie neteda, curata si uscata, fara urme de grasimi sau praf, crapaturile se acopera, iar suprafetele puternic absorbante se dau cu amorsa.

Aplicarea adezivului: se aplica adezivul pe tapet cu dispozitivul de tapetat sau cu o perie si se lipeste apoi pe perete, dupa un timp de inmuiere suficient, iar in cazul tapetului vlies, adezivul se aplica direct pe perete. Indiferent de tipul de tapet, se vor respecta instructiunile de utilizare ale dispozitivului de tapetat si ale producatorului de tapet. Nu se va folosi adezivul la temperaturi ambientale mai mici de 5 grade Celsius. Dupa folosire, echipamentele de lucru utilizate se vor curata cu apa.

ACOPERIRE: cca 25 mp.


DEPOZITARE: Se depoziteaza la racoare. Ambalajul se va pastra cu capacul bine inchis. In cazul in care adezivul ingheata, dupa ce se decongeleaza, el poate fi folosit in continuare, fara nici un fel de restrictie. Acest adeziv are rezistenta la inghet de pana la -20 grade Celsius.

Adeziv Pufas 5 kg pentru tapet

Caracteristici

Livrare: In stoc
UM: Buc
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙