450.00 Lei

Carafa apa 1 L cu bagheta de pietre semipretioase

Cod: 888-1017

Descriere

Apa nobila si revitalizata cu pietre pretioase si parfum de pin

Natura are o vibratie ridicata si desigur cristalele, facand parte din natura, poarta in mod natural vibratii ridicate. Apa poate sustine elementele energetice al cristalelor, astfel incat sa poti bea apa cu vibratiile lor delicioase.

Putem privi inapoi in timpurile in care egiptenii antici binecuvantau apa potabila a regelui lor punand in pietre pretioase in cupe si relatarile cunoscutei calugarite, Hildegard Von Bingen, care vindeca oamenii prin sunete, flori si cristale in apa in secolul al XI-lea.

Activarea apei a fost pana in prezent realizata prin asezarea directa a pietrelor pretioase in apa iar acest proces presupunea apoi curatarea lor intensa.

Carafa cu bagheta de pietre semipretioase este alternativa practica si igienica pentru a putea beneficia de aceasta apa revitalizata zi de zi. Bagheta cu pietre semipretioase contine un amestec format din cristal de stanca, cuart roz si ametist si este completata cu bila de pin gravata cu „Floarea vietii”.

Apa se amprenteaza cu modelul energetic al cristalelor, astfel incat sa puteti bea o apa incarcata vibrational!

Bagheta este realizata manual, are rolul de a activa apa iar bila de pin elibereaza parfum si gust in aceasta. Apa nu numai ca este revitalizata dar adopta si mirosul subtil, eteric al acestui parfum de pin. Sticla din care este realizata bagheta este creata si ea din materii prime similare cu pietrele pretioase.

Functionalitate:

Umpleti carafa de sticla cu apa, apoi introduceti bagheta cu pietre in carafa de apa. Atunci cand asezati bila de lemn de pin, aceasta nu trebuie sa atinga apa.

Cand reumpleti carafa, indepartati bagheta si stergeti-o cu o carpa speciala din microfibra (inclusa). Uleiurile esentiale din pinul elvetian de piatra ofera gustul si parfumul pinului elvetian de piatra apei tale potabile:

  • de la 30 min: gust usor si parfumat
  • de la 45 min: gust mediu si parfumat
  • de la 60 min: gust intens si parfumat

Alegerea celor trei pietre pretioase cuart roz, cristal de roca si ametist a fost mult timp populara in randul cunoscatorilor de apa activata cu pietre pretioase. Acest „amestec de baza”, cum il numesc specialistii, a fost intotdeauna utilizat cu succes pentru revitalizarea apei iar iubitorii de apa apreciaza gustul moale si placut al acesteia.

Experimentati starea de bine pentru simturi cu fiecare inghititura a acestui amestec echilibrat si benefic!

Descrierea produsului:

  • Bila de pin elvetian realizata manual, diametru de 70 mm, generator puternic de aroma, include gravura „Floarea Vietii”, va revigoreaza apa potabila;
  • Carafa de apa de 1 litru de la "Spiegelau", filiala Grupului Riedel, cunoscuta pentru produsele din sticla de inalta calitate;
  • Sticla subtire cu rezistenta crescuta la rupere;
  • Intretinere si curatare usoara, poate fi adaugata in masina de spalat vase;
  • Utilizare sigura, igienica - fara germeni din pietre pretioase;
  • Tija de sticla speciala (lungime 20 cm) este intarita de un inel de hematita (material potrivit ambalajelor alimentare);
  • Panza speciala din microfibra pentru o ingrijire usoara, cu explicatii despre modul de folosire.

Vezi video:

Carafa apa 1 L cu bagheta de pietre semipretioase

Caracteristici

Culoare: Transparent
Dimensiuni : Capacitate 1 litru
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙