40.08 Lei / Buc

Adeziv Glutolin pentru tapet 750 gr

Producator:Pufas
Cod: 403-0008

Descriere

Este un adeziv gata preparat, sub forma de pasta si poate fi folosit pentru lipirea tapetelor grele si a altor tipuri de tapet care urmeaza a fi aplicate pe o suprafata neabsorbanta (suprafata neteda si lucioasa precum palul, sticla). Poate fi folosit si ca intaritor pentru alte tipuri de adeziv.

Pregatiti suprafata pe care aplicati adezivul, astfel incat aceasta sa fie neteda, curata si uscata, fara urme de grasimi sau praf. Crapaturile se acopera, iar suprafetele puternic absorbante se dau cu amorsa.

Daca utilizati doar acest adeziv, amestecati-l bine inainte de aplicare. Pentru utilizarea lui ca intaritor pentru alt adeziv: se amesteca treptat pasta Glutolin in solutia diluata a adezivului pulbere (200 gr pulbere in 4l apa) pana se obtine o solutie uniforma si consistenta. Adezivul se aplica doar pe perete cu o rola moale sau cu o pensula, dupa care se preseaza ferm fasiile de tapet.

Evitati ca adezivul sa ajunga pe tapet. Surplusul de adeziv se curata imediat cu o carpa moale si curata umezita cu apa curata. Instrumentele utilizate se pot curata cu apa curata imediat dupa folosire.

ACOPERIRE: cca 250 gr/mp.

Adeziv Glutolin pentru tapet 750 gr

Caracteristici

Dimensiuni : Cutie de 750 gr.
Livrare: In stoc
UM: Buc
Acoperire adeziv: Cca. 3mp
Consum adeziv: 250 g/mp
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙