Facebook Pixel
722.00 Lei / Rola

Tapet Eijffinger colectia Canvas

Producator:Eijffinger
Cod: 313503

Descriere

Colectia de tapet Canvas de la Eijffinger este una atemporala, cu culori bogate, cu nuante ton pe ton si texturi superbe, toate acestea menite sa adauge spatiului tau personal caldura si dimensiuni generoase. Ca o lenjerie proaspat spalata, aceasta colectie de tapet iti va invalui casa in culori, forme si texturi perfect imbinate, pe care sa iti doresti sa le descoperi in toata splendoarea lor. 

Eijffinger descrie Canvas drept o colectie pe care, odata ce o descoperi, simti ca „ceea ce vezi de departe pare atat de diferit din apropiere”. Cu ajutorul acestei colectii noi de tapet, poti oferi peretelui tau o oaza total diferita, prin modele, nuante, texturi si material (panza netesuta, o promisiune a unor posibilitati infinite). 

Poti opta pentru o colectie luxoasa, moderna, ori pentru una mai simpla, insa ori pe care ai alege-o, te vei bucura de stralucirea subtila data de nuantele ton pe ton si de texturile perfect lucrate. Stralucirea subtila a unui perete poate fi data de modelele care par a fi un fundal de matase bruta. Daca, dimpotriva, sunteti admiratori ai unui stil minimalist, invechit, puteti alege pattern-urile cu aspect natural, inspirat din iarba in culorile verii sau ale toamnei. Nu in ultimul rand, puteti alege dintre modelele cu motive abstracte, cum ar fi o floare care isi schimba culoarea. 

 

Canvas de la Eijffinger reuneste o multitudine de culori in nuante pamantii si naturale, avand posibilitatea sa alegeti dintr-o paleta larga de modele si nuante. de la nisip cald la mac rosu sau roz fuchsia, pana la azur sau albastrul de la miezul noptii, precum si verdele padure, in cadrul noii colectii de tapet Canvas le gasesti pe toate. 

Canvas - colectia de tapet exceptionala, de inalta calitate, imprimata pe vinil lavabil, cu dimensiunea de 10 m x 0.70 m - o baza perfecta pentru un efect atragator de lunga durata.

Tapet Eijffinger colectia Canvas

Caracteristici

Culoare: Bej,Crem
Lavabilitate: Lavabil (se curata de pete prin tamponare usoara cu o carpa moale si curata
Tip adeziv: Vlies
Dimensiuni rola: 10 m x 0.70 m
Repetitivitate: 0.64 cm
Livrare: 15 zile lucratoare (in limita stocului disponibil la producator),La comanda
UM: Rola
Design: Dungi,Abstract,Uni
Model: Modern,Lux,Dungi,Uni
Tip camera: Hotel,Office,Imobil nou,Dormitor
Destinatie : Hotel,Office,Imobil nou
Colectii: Canvas
Forma prezentare: Rola




Incercam sa va reconectam la Server...






Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.





Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙