930.64 Lei / Cutie306.132 Lei / MP

Parchet triplustratificat OAK/STEJAR ESPRESSIVO Live Natural, brushed,13.8 mm BOEN GBG8ZKFD

Producator:Boen
Cod: 150-GBG8ZKFD

Descriere

Parchet dublustratificat Boen OAK/STEJAR ESPRESSIVO Live Natural, brushed,138 mm, culoare deschisa, potrivit pentru proiecte de amenajare urbane si clasice. Finisat cu ulei natural. Permite incalzirea prin pardoseala cu devigrare precum si cu apa. Toate aceste deziderate sunt cuprinse în gamele de parchet oferite de compania Boen. Pe lângă estetică și funcționalitate, producătorii parchetului Boen sunt implicați activi în atenuarea schimbărilor climatice la nivel mondial. Ghidați pe modelul de business norvegian, renumit prin experiența în măiestrie și calitate, compania Boen aduce inovație în procesul de producție și reușește să aducă creativitate într-un domeniu în care tendințele sunt în continuă evoluție. Colecțiile de parchet Boen sunt versatile și încorporează diversitatea naturii pentru a se potrivi stilului diferit al fiecărei persoane, al fiecărei case. De la aerul urban la farmecul rustic, parchetul va defini look-ul general al casei, fiind așadar cea mai importantă piesă de mobilier în jurul căruia se va clădi atmosfera casei și întregul proiect de amenajare al interiorului.

Costul transportului pentru gama de produse Pardoseli ,va fi comunicat pentru fiecare comanda in parte, in momentul ofertarii.

Parchet triplustratificat OAK/STEJAR ESPRESSIVO Live Natural, brushed,13.8 mm BOEN GBG8ZKFD

Caracteristici

Nuante: Natur,Inchis
Grosime: 14 mm
Stil: Rustic,Modern
Livrare: La comanda
UM: Cutie
Mod ambalare: cutie,cutie
Colectii: Oak
Material: Lemn stejar

Informatii suplimentare

Parchetul Boen este fabricat exclusiv din lemn natural. Producatorul norvegian se distinge prin atentia pe care o acorda fiecarei placi de parchet; fiecare fiind unica. Produsul este finisat cu lacuri pentru trafic si uleiuri naturale.
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙