413.27 Lei / Cutie156.542 Lei / MP

Parchet hibrid impermeabil din vinil, model Riviera Maya, Barlinek Next Step

Producator:Barlinek
Cod: 160-VINIL NEXT STEP BARLINEK-1-5

Descriere

Parchetul hibrid Next Step de la Barlinek este o colectie reusita realizate cu strat de uzura din lemn natural si miez din compozit mineral.

Pardoseala din aceasta colectie este una foarte durabila, rezistenta si impermeabila si se preteaza pentru sisteme de incalzire/racire prin pardoseala, datorita coeficientului ridicat de transfer termic pe care il are. 

Modelul Nevada Heat este inspirat din apele limpezi si cristaline ale Marii Caraibelor, unde nisipul fin si plajele largi creeaza un peisaj divin. Acest model este proiectat pornind de la minunatele recife de corali care se intind de-a lungul tarmurilor Peninsulei Yucatan, fiind creat astfel din respect si cu respect pentru natura si frumusetea acesteia. 

Costul transportului pentru gama de produse Pardoseli va fi comunicat pentru fiecare comanda in parte, in momentul ofertarii. 

Parchet hibrid impermeabil din vinil, model Riviera Maya, Barlinek Next Step

Caracteristici

Nuante: Inchis,Crem
Stil: Elegant,Modern
Culoare: Crem
Livrare: La comanda
UM: Cutie
Mod ambalare: cutie,cutie
Colectii: Next Step

Informatii suplimentare

Parchetul Barlinek; colectia Next Step; este fabricat exclusiv din lemn natural (stratul de uzura) si compozit mineral (miezul).

Datorita diferentelor naturale ale materiei prime; anumite elemente de parchet; precum si anumite fragmente ale acestora pot fi usor diferite in ceea ce priveste nuanta; aparitia nodurilor sau amplasarea inelelor.

Din acelasi motiv; produsul final poate sa nu fie identic cu cel prezentat in materiale de marketing; pe panourile expuse la punctele de vanzare si pe site-ul producatorului.

 

Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙