545.67 Lei / Cutie195.581 Lei / MP

Parchet hibrid impermeabil din vinil, model Anatolia Pillar, Barlinek Next Step

Producator:Barlinek
Cod: 160-VINIL NEXT STEP BARLINEK-1-2

Descriere

Parchetul hibrid Next Step de la Barlinek este o colectie reusita realizate cu strat de uzura din lemn natural si miez din compozit mineral.

Pardoseala din aceasta colectie este una foarte durabila, rezistenta si impermeabila si se preteaza pentru sisteme de incalzire/racire prin pardoseala, datorita coeficientului ridicat de transfer termic pe care il are. 

Modelul Anatolia Pillar ne transpune intr-un peisaj montan divin din regiunea Anatoliei (o regiune a Asiei de Sud-Vest, care astazi corespunde ca parte asiatica a Turciei). Faimoasa Cappadocia, un loc turistic extraordinar, a stat la baza crearii acestui model de parchet, care datorita culorilor si modelului aparte va crea un spatiu inedit unde va fi montat. 

Anatolia Pillar este un model inspirat de la vulcanii stinsi si defileurile fabuloase ale Cappadociei. 

Costul transportului pentru gama de produse Pardoseli va fi comunicat pentru fiecare comanda in parte, in momentul ofertarii. 

Parchet hibrid impermeabil din vinil, model Anatolia Pillar, Barlinek Next Step

Caracteristici

Nuante: Inchis,Crem
Grosime: 4.5 mm
Stil: Elegant,Modern
Culoare: Crem
Livrare: La comanda
UM: Cutie
Mod ambalare: cutie,cutie
Colectii: Next Step

Informatii suplimentare

Parchetul Barlinek; colectia Next Step; este fabricat exclusiv din lemn natural (stratul de uzura) si compozit mineral (miezul).

Datorita diferentelor naturale ale materiei prime; anumite elemente de parchet; precum si anumite fragmente ale acestora pot fi usor diferite in ceea ce priveste nuanta; aparitia nodurilor sau amplasarea inelelor.

Din acelasi motiv; produsul final poate sa nu fie identic cu cel prezentat in materiale de marketing; pe panourile expuse la punctele de vanzare si pe site-ul producatorului.

 

Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙