Produse de comparat

Livrare

Livrarea produselor cumparate si platite prin plata ramburs sau virament bancar se face prin intermediul firmelor de curierat Urgent-Cargus sau Fan Curier, oriunde in tara. Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc, calculat de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator.

Pentru produsele la comanda speciala, termenul de livrare va fi comunicat in momentul trimiterii proformei pentru avans.

Ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare in conditii speciale, caz in care Clientul va fi anuntat din timp.

Costurile de livrare

Pentru livrarea in localitati care fac parte din reteaua curierului, costurile sunt urmatoarele:

GRATUIT pentru comenzi care depasesc 350 de lei

25 de lei pentru comenzi de pana la 350 de lei

Pentru livrarea in localitati care nu fac parte din reteaua curierului:

GRATUIT pentru comenzi care depasesc 1000 de lei

25 lei + taxa de kilometri suplimentari parcursi pentru comenzile sub 350 de lei; costul final al transportului va fi calculat pentru fiecare localitate in parte si va fi comunicat telefonic.

Taxa de kilometri suplimentari parcursi pentru comenzile intre 350 si 1000 de lei. Pentru cumparaturile intre 350 si 1000 de lei, asiguram transportul gratuit pana la cel mai apropiat centru de curierat. Pentru transportul de la centrul de curierat pana la adresa dumneavoastra de livrare, se va percepe o taxa de kilometri suplimentari parcursi, care va fi calculata pentru fiecare localitate in parte si va fi comunicata telefonic.

Baghetele, plintele si alte elemente decorative grele au transport gratuit doar peste 1500 lei. Costul de transport pentru pardoseli va fi comunicat odata cu lansarea unei comenzi ferme.

Daca la primirea coletului observati eventuale probleme privind integritatea acestuia, pentru a beneficia de inlocuirea produselor deteriorate din culpa curierului refuzati receptia coletului. Reclamatiile ulterioare privind aceste aspecte sunt nule.