Produse de comparat

Furnizori

Furnizori de tapet

 

Zambaiti Parati

Companie italiana producatoare de tapet, Zambaiti Parati a fost fondata in anul 1974 si lanseaza anual colectii de tapet elegante, stilate si de o calitate care nu lasa loc compromisului. Tapetele Zambaiti sunt realizate cu o tehnica speciala de productie care le face rezistente la socuri si zgarieturi. Ele sunt produse in fabrica  din Albino care este complet automatizata si functioneaza cu cele mai moderne tehnologii si aparate. 

 

Eijffinger

Compania olandeza dateaza din 1875 si se remarca in permanenta prin colectii inedite de tapet, prin modele realizate cu o finete deosebita si o atentie desavarsita a detaliilor. Tapetele Eijffinger sunt grupate in colectii tematice si sunt realizate prin  tehnicile inovatoare de imprimare digitală. 

Creativ, distinct, surprinzător, inovativ, accesibil și calitativ: acestea sunt caracteristicile reprezentative brandului Eijffinger!

 

Rasch Tapeten

Producatorul german de tapet Rasch este cel mai vechi furnizor de tapet decorativ al Axelen, aceasta  relatie de colaborare datand  de aproape 20 de ani. Pornita ca o afacere de familie in anul 1897, Rasch Tapeten are astazi 850 de angajati in toata lumea, studiouri de creatie in Bramsche, Londra, Paris si Moscova si un portofoliu cu peste 6000 de modele de tapet.

 

Masureel

Companie belgiana cu peste 150 de ani experienta in domeniul industriei textile, Masureel produce din anul 2004 si tapet din fibre netesute si textile si sub trei branduri proprii: Guy MasureelKhlara si Khroma. Compania are propriul departament de creatie, care in permanenta creioneaza noi pattern-uri, culori si tedinte si este unul dintre liderii din domeniul imprimarii tapetului din fibre netesute de inalta calitate.

Masureel distribuie colectiile proprii de tapet in peste 60 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat.

 

Texam

Fondata in anul 1981 la Paris, Texam este o companie producatoare de tapet care in ultimii ani s-a focusat pe colectii exclusiviste si inovative prin combinatiile de materiale folosite: cuart, catifea sau sticla. Designerii companiei realizeaza constant colectii noi de tapet care sunt prezentate la cele mai prestigioase targuri de profil si vandute in peste 50 de de tari.

 

Kolizz-art

Acest producator reuneste in colectiile sale experienta luxului si a calitatii, astfel ca modelele de tapet obtinute sunt fastuoase si rezistente.Colectiile de tapet Kolliz-art sunt realizate cu o tehnica de productie speciala, cu suprapunerea la suprafata tapetului a unei pelicule acrilice, astfel ca acesta devine foarte rezistent la socuri si zgarieturi. Importam in exclusivitate in Romania colectiile acestui producator si va invitam sa vizionati modelele.

 

Rasch Textil

Producator de tapet cu modele unice si structuri surprinzatoare, potrivit atat pentru ambiente clasice, cat si moderne sau extravagante. Aceste colectii de tapet sunt pline de viata si exuberante, carismatice si reconfortante.

 

Behang Expresse

Behang Expresse a fost înființată la 1 septembrie 1999 ca revânzător pentru un producător olandez de tapet. După falimentul acestui producător, au început să dezvoltăm singuri colecții cu diverse mărci de design.

Cele mai noi și interesante colecții au fost create în strânsă colaborare cu agenția de proiectare INGK.


Sirpi

Sirpi este o companie din Milano, Italia. Deviza lor este sloganul „Moda făcută în Italia”. Calitatea tapetului produs de ei este dată de mașinile moderne de producție. Efectele 3D cu suprafață mată sau strălucitoare sunt excepționale. Inspiratia din diverse stiluri și cooperarea cu designeri de modă cunoscuți au scos la iveală colecții de tapet atemporale.

 

Jannelli&Volpi

Jannelli&Volpi este un brand italian premium care produce colecții rafinate de tapet, modele splendide contemporane, texturi aspirative, damask opulent, imprimeuri elegante marocane, imprimeuri tridimensionale extravagante și diverse texturi și imprimeuri moderne. Jannelli&Volpi creeaza colecții uimitoare, potrivite atât pentru mediul rezidențial, cât și pentru cele comerciale. Colaborarea cu Armani Casa în dezvoltarea unor colecții de tapet aduce în prim plan viziunea despre frumusețe și eleganță a influentului designer Giorgio Armani. Efectele realizate cu ajutorul materialelor somptuoase și a tonurilor de auriu, gri, nuanțe de maro aduc o colecție inedită, care emană rafinament.

 

Wall&Deco

Wall&Deco s-a născut dintr-o intuiție a lui Christian Benini, fondator și director de creație al brandului, pe atunci fotograf publicitar, în reproducerea unor frunze uriașe verzi ca imagini de fundal pentru montajele sale, însă nu și-a imaginat că acest set-up îi va schimba viața. Imaginile grafice sugestive utilizate ca fundaluri pentru lucrările sale fotografice au atras imediat atenția designerilor și arhitecților. De-a lungul anilor, gama de produse Wall & decò este extinsă și se adaugă două sisteme inovatoare cu un impact vizual ridicat și o valoare tehnică mare: OUT SYSTEM, sistemul de acoperire a pereților pentru fațade externe și WET SYSTEM, sistemul de acoperire a pereților din spații umede, precum băi și camere de dus.

  

Inkiostro Bianco

Inkiostro Bianco este o companie creata in 2013 si renumita prin garanția calității tehnice și a creativității. Reprezintă unirea inovației și a gustului estetic, specializarea lor fiind producerea de suprafețe continue și reinterpretarea tapetului clasic. Tehnologia EQ Dekor stă la baza produselor create pentru aplicarea pe suprafețe care intră în contact direct sau indirect cu apă sau vapori de apă, precum și pentru podelele rezidențiale sau cu trafic ridicat.

  

Vitrulan

Producatorul german Vitrulan are o experienta de peste 80 de ani in producerea tapetului de fibra de sticla, astfel ca produsele lor sunt competitive si realizate cu tehnologii de ultima generatie. Cu mai multe game de produse in portofoliu, Vitrulan poate acoperi necesitatile de decorare a peretilor intr-o gama variate de locatii: spitale, aeroporturi, scoli, gradinite, muzee, case particulare.

 

Furnizori de folii

Konrad Hornschuch

Fondata in Germania in anul 1898, Konrad Hornschuch este astazi unul din liderii industriei de folii autocolante decorative si functionale. Brandul de folii decorative pentru mobilier si sticla d-c-fix este recunoscut pentru calitatea sa si pentru modelele creative care pot aduce un aer de noutate in orice casa.

 

Bruxsafol

Furnizorul nostru de folii de protectie solara, securizare si antiefractie, Bruxsaol este unul din liderii distributiei pe piata europeana a acestor tipuri de folii. Cu o garantie de 5 de ani si o durata de viata de pana la 15 ani, foliile Bruxsafol va ofera protectie atat impotriva razelor solare, cat si a accidentelor nepravazute.

 

Linea Hogar Deco

Companie spaniola fondata in anul 1983 , Linea Hogar Deco este furnizorul nostru de folii electrostatice pentru sticla si oglinda. Modelele creative si variate pot transforma obiectele pe care sunt montate in elemente de atractie si in plus, ofera si intimitate.

 

Furnizori de materiale antiderapante

 

Friedola

Cu o istorie care dateaza din anul 1888, compania germana Friedola a pornit ca o afacere de familie si a ajuns sa produca o gama larga de produse pentru casa: covorase de baie si bucatarie, materiale antiderapante, fete de masa, produse pe care le puteti gasi si in portofoliul Axelen.

 

Furnizori de perdele

Eijffinger

Cu modele distincte și colorate pe tapet și țesături de perdea, Eijffinger a dorit să facă lumea mai frumoasă timp de 140 de ani. Desigur, sunt interesați de tendințele vii, de culorile și materialele noi. Dar ei privesc și marile mișcări; unde suntem, ce ne conduce și unde mergem? Și, mai presus de toate, cum putem traduce asta în interiorul locuintei noastre?

Trăim într-o perioadă de schimbare, oamenii caută tapetul și perdelele care exprimă propria identitate. La Eijffinger, fiecare zi lucrează în mai multe moduri pentru a decora lumea.

 

Furnizori de elemente decorative

Sachex

SachEx și-a început producția de elemente decorative (rozete, baghete, plinte, coloane) in 1999. În ultimii 20 de ani au reușit să își extindă gama de produse și rețeaua de distribuție iar sub eticheta Homestar® își distribuie produsele către clienți din peste 40 de țări.

 

Furnizori de adezivi

Pufas

De la fondare, în 1928, Pufas și-a extins constant gama de produse - prin inovarea și dezvoltarea continuă a produselor, precum si prin adoptarea de mărci tradiționale precum Decotric (1977) și Glutolin (2003). Compania Baufan Bauchemie Leipzig GmbH a fost integrată în grupul Pufas în 1999 și a fost extinsă prin investiții ample în următorii ani.

Astăzi Pufas oferă o gamă largă de adezivi pentru tapet, paste, umpluturi, grunduri, acoperiri, vopsele pentru emulsie și alte produse de renovare. Gama Glutoclean oferă un program complet de peste 40 de produse speciale pentru curățare și întreținere.

Wallfix

De la înființarea în 1990 KBM a extins constant activitățile de afaceri, de la distribuirea de tapet până la fabricarea de adezivi pentru tapet. Rezultatul dezvoltării companiei a fost crearea mărcii profesionale numită WALLFIX - Adezivi excelenti pentru acoperirea pereților în 2003.

Marca Wallfix este recunoscută ca un produs dedicat instalatorilor profesioniști și persoanelor pentru care calitatea stabilă și înaltă, suportul tehnic complet și livrările la timp sunt cei mai valoroși factori. În prezent, brandul Wallfix este binecunoscut în peste 37 de țări din întreaga lume, inclusiv în Europa, Asia și Africa.

Gama Wallfix este împărțita în două sectoare: gata de utilizare și adezive pulbere pentru a satisface nevoile diverse ale fiecărui client.