0

Furnizori

 

Furnizori de tapet

Zambaiti Parati

Companie italiana producatoare de tapet, Zambaiti Parati a fost fondata in anul 1974 si lanseaza anual colectii de tapet elegante, stilate si de o calitate care nu lasa loc compromisului. Tapetele Zambaiti sunt realizate cu o tehnica speciala de productie care le face rezistente la socuri si zgarieturi. Ele sunt produse in fabrica  din  Albino care este complet automatizata si functioneaza cu cele mai moderne tehnologii si aparate. 

Eijffinger

Compania olandeza dateaza din 1875 si se remarca in permanenta prin colectii inedite de tapet, prin modele realizate cu o finete deosebita si o atentie desavarsita a detaliilor. Tapetele Eijffinger sunt grupate in colectii tematice si sunt realizate prin  tehnicile inovatoare de imprimare digitală. 

Creativ, distinct, surprinzător, inovativ, accesibil și calitativ: acestea sunt caracteristicile reprezentative brandului Eijffinger!

Rasch Tapeten

Producatorul german de tapet Rasch este cel mai vechi furnizor de tapet decorativ al Axelen, aceasta  relatie de colaborare datand  de aproape 20 de ani. Pornita ca o afacere de familie in anul 1897, Rasch Tapeten are astazi 850 de angajati in toata lumea, studiouri de creatie in Bramsche, Londra, Paris si Moscova si un portofoliu cu peste 6000 de modele de tapet.

Masureel

Companie belgiana cu peste 150 de ani experienta in domeniul industriei textile, Masureel produce din anul 2004 si tapet din fibre netesute si textile si sub trei branduri proprii: Guy Masureel, Khlara si Khroma. Compania are propriul departament de creatie, care in permanenta creioneaza noi pattern-uri, culori si tedinte si este unul dintre liderii din domeniul imprimarii tapetului din fibre netesute de inalta calitate.

Masureel distribuie colectiile proprii de tapet in peste 60 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat.

Texam

Fondata in anul 1981 la Paris, Texam este o companie producatoare de tapet care in ultimii ani s-a focusat pe colectii exclusiviste si inovative prin combinatiile de materiale folosite: cuart, catifea sau sticla. Designerii companiei realizeaza constant colectii noi de tapet care sunt prezentate la cele mai prestigioase targuri de profil si vandute in peste 50 de de tari.

Kolizz-art

Acest producator reuneste in colectiile sale experienta luxului si a calitatii, astfel ca modelele de tapet obtinute sunt fastuoase si rezistente.Colectiile de tapet Kolliz-art sunt realizate cu o tehnica de productie speciala, cu suprapunerea la suprafata tapetului a unei pelicule acrilice, astfel ca acesta devine foarte rezistent la socuri si zgarieturi. Importam in exclusivitate in Romania colectiile acestui producator si va invitam sa vizionati modelele.

Rasch Textil

Producator de tapet cu modele unice si structuri surprinzatoare, potrivit atat pentru ambiente clasice, cat si moderne sau extravagante. Aceste colectii de tapet sunt pline de viata si exuberante, carismatice si reconfortante.

KT Exclusive

“Traieste cu bucurie si imparte emotii pozitive”- acesta este motto-ul partenerilor nostri germani de la KT Exclusive, astfel ca tapetul lor este o combinatie perfecta de structuri variate si modele inovative. Calitatea tapetului KT Exclusive si modelele variate-atat clasice, cat si moderne sau extravagante, innobileaza orice spatii, fie ele resedinte private sau spatii din domeniul HORECA.

Vitrulan

Producatorul german Vitrulan are o experienta de peste 80 de ani in producerea tapetului de fibra de sticla, astfel ca produsele lor sunt competitive si realizate cu tehnologii de ultima generatie. Cu mai multe game de produse in portofoliu, Vitrulan poate acoperi necesitatile de decorare a peretilor intr-o gama variate de locatii: spitale, aeroporturi, scoli, gradinite, muzee, case particulare.

 

Furnizori de folii

Konrad Hornschuch

Fondata in Germania in anul 1898, Konrad Hornschuch este astazi unul din liderii industriei de folii autocolante decorative si functionale. Brandul de folii decorative pentru mobilier si sticla d-c-fix este recunoscut pentru calitatea sa si pentru modelele creative care pot aduce un aer de noutate in orice casa.

Bruxsafol

Furnizorul nostru de folii de protectie solara, securizare si antiefractie, Bruxsaol este unul din liderii distributiei pe piata europeana a acestor tipuri de folii. Cu o garantie de 5 de ani si o durata de viata de pana la 15 ani, foliile Bruxsafol va ofera protectie atat impotriva razelor solare, cat si a accidentelor nepravazute.

Linea Hogar Deco

Companie spaniola fondata in anul 1983 , Linea Hogar Deco este furnizorul nostru de folii electrostatice pentru sticla si oglinda. Modelele creative si variate pot transforma obiectele pe care sunt montate in elemente de atractie si in plus, ofera si intimitate.

 

Furnizori de materiale antiderapante

Friedola

Cu o istorie care dateaza din anul 1888, compania germana Friedola a pornit ca o afacere de familie si a ajuns sa produca o gama larga de produse pentru casa: covorase de baie si bucatarie, materiale antiderapante, fete de masa, produse pe care le puteti gasi si in portofoliul Axelen.

 

Top Bottom