3230.30 Lei / Rola70.840 Lei / MP

Folie de protectie solara Bruxsafol cod Silver 15 Dark

Producator:Bruxsafol
Cod: 10-Silver 15 Dark-1.52

Descriere

Folie care asigura protectie impotriva razelor UV si confort termic, deoarece pe timpul verii racoarea este mentinuta in interior, iar pe timpul iernii pierderea calorica prin ferestre este limitata. Aceasta folie este o investitie pe termen lung, pentru ca in zilele de vara este este recuperata o parte din suma investita din economia la energia necesara pentru asigurarea confortului termic, iar pe timpul iernii pierderile de caldura vor fi limitate.

Aceasta folie confera si un plus de intimitate spatiilor, fara insa a impiedica vizibilitatatea din interior spre exterior, pe timpul zilei. Este realizata din film poliesteric din doua straturi, dintre care unul are acoperire metalica prin voporizare cu aluminiu. Radiatia solara totala care este redusa in sticla este de 80%.

Se aplica pe interiorul geamurilor din una, doua sau trei fasii de sticla. Nu este recomandata aplicarea acestei folii pe geamuri deja tratate termic, pentru a evita acumularea de tensiuni ce pot duce la spargerea geamului. Pot fi montate in schimb folii de protectie solara cu aplicare pe exteriorul geamului. Mai multe detalii gasiti in fisa tehnica ,(apasati pe lupa pentru marire).

Folie de protectie solara Bruxsafol cod Silver 15 Dark

Caracteristici

Dimensiuni : 30 m x 1.52 m
Livrare: In stoc
UM: Rola
Montare: Interior
Finisaje: Efect oglinda redus
Functionalitate: Protectie solara
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙