35.00 Lei / Buc

Folie autocolanta electrostatica pentru geam Linea 0.46m x 1.5m

Producator:Linea
Cod: 503-IRIS FUME

Descriere

Folie electrostatica pentru sticla. Poate fi montata pe ferestre, oglinzi, usi de sticla, cabine de dus (pe exterior) si creeaza atat un efect decorativ, cat si unul de intimitate.

Mod de aplicare: Aceasta folie este electrostatica, asadar nu are adeziv insa va adera foarte usor la geam datorita efectului electrostatic. Se curata bine suprafata de sticla, se masoara, apoi se taie folia la marimea dorita si se stropeste suprafata geamului cu multa apa. Se indeparteaza suportul foliei complet, se pozitioneaza pe sticla si se stropeste suprafata foliei cu apa. Asigurati-va ca este montata drept si apoi cu ajutorul unei raclete speciale sau a unei carpe curate faceti miscari pornind de la centru catre margini, pentru a indeparta resturile de apa si bulele de aer. Folia se lipeste static, nu are nici un adeziv.

Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, cu o laveta si solutii specifice curatarii sticlei. Nu blocheaza lumina soarelui, ci o lasa sa patrunda inauntru si ofera o protectie de 95% impotriva razelor UV nocive. Se achizitioneaza doar la rola intreaga.

Folie autocolanta electrostatica pentru geam Linea 0.46m x 1.5m

Caracteristici

Dimensiuni : 0.46m x 1.5m
Livrare: In stoc
UM: Buc
Lipire: Electrostatica
Model: Holografica,Translucid,Geometric
Destinatie : Geam
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙