235.95 Lei / Rola15.73 Lei / ML

Folie autocolanta d-c-fix pentru mobilier model Fag mijlociu 15m x 67.5cm

Producator: Konrad Hornschuch
Cod: 200-8149

Descriere

Folie autocolanta care imita lemnul de fag. Aceasta folie poate fi montata pe orice suprafata neteda: usi, dulapuri, diverse piese de mobilier. Foliile autocolante d-c-fix sunt usor de montat si intretinut- pot fi curatate cu o laveta si solutii specifice curatarii mobilierului. Se achizitioneaza doar la rola intreaga.

Suprafata pe care se monteaza folia autocolanta trebuie sa fie curata, plata, fara denivelari, neteda si lucioasa, intr-o incapere cu o temperatura moderata, cuprinsa intre 12-22 grade Celsius. Se urmeaza urmatorii pasi:

1. Se masoara suprafata de montaj si se debiteaza(taie) folia autocolanta la dimensiunea masurata. Daca aveti ezitari in privinta dexteritatii montajului, se poate debita folia cu 2.3mm in plus pe fiecare margine , fata de dimensiunea suprafetei de montaj, surplus care va fi necesar de inlaturat prin taiere cu cutterul din kitul de montaj

2. Se curata suprafata de montaj (sticla cu detergent de geamuri ) si se sterge cu laveta curata.

3. Se dezlipeste cativa centimetri de la capatul foliei de autocolant de stratul suport.

4. Pentru usurinta montajului se stropeste suprafata de montaj cu putina apa.

5. Prin miscari lente se lipeste folia de la capatul dezlipit de pe stratul suport de hartie.

6. Se trece usor cu o racleta peste folia autocolanta dinspre interior catre exterior pentru a uniformiza si a indeparta surplusul de apa. Desi are o rezistenta crescuta la frecare, evitati aplicarea cu presiune crescuta, pentru ca pot ramane urme usoare pe suprafata foliei pentru sticla. Pentru usurinta montajului, achizitionati kit-ul de montaj care include cutter si racleta, cod 399-6016, care se achizitioneaza aici. Acest kit poate fi folosit ulterior si in alte intrebuintari casnice. In cazul in care dupa montaj, observati anumite bule de aer, puteti repozitiona folia sau urmariti video de mai jos pentru indepartarea bulelor.

7. Dupa montaj , evitati curatarea suprafetei pe care ati aplicat folia intr-un interval de timp de cateva ore. Ulterior, poate fi curatata cu o laveta si solutii dedicate. Obiectele aflate in spatele suprafetei de sticla acoperite cu folia autoadeziva d-c-fix vor fi protejate la decolorare intr-o anumita masura, desi permite trecerea luminii solare.

Exemple de montaj si utilizare a foliei D-c-fix.

O bucatarie decorata rapid.

Decorarea mobilierului din camera copiilor.

Folie autocolanta d-c-fix pentru mobilier model Fag mijlociu 15m x 67.5cm

Caracteristici

Dimensiuni : 15m x 67.5cm
Livrare: In stoc
UM: Rola
Lipire: Autoadeziva
Model: Lemn
Destinatie : Mobilier

Informatii suplimentare

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta. Daca doresti sa vezi diferite imagini de obiecte decorate; acceseaza acest link! https://www.d-c-home.com/en/configurator/
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙