0

Tapet vintage

Vezi doar produse disponibile pentru:

Articolele de la 1 la 24 din 32 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Set Descending Direction

Tapet vintage

Un décor care va fi tot timpul in tendinte este cel vintage, iar tapetul decorativ din aceasta categorie va ajuta sa il realizati, fara investitii prea mari. Tapetul vintage pe care il puteti cumpara de la noi are motive florale, care amintesc de zilele calduroase si lipsite de griji ale verii, reda imagini cu aspect “invechit” din orase cunoscute ale lumii (Paris, Londra, New York) sau imbina elemente din cultura cafelei cu motive cu aspect de lemn. In functie de lavabilitatea modelului ales, tapetul vintage poate fi folosit atat in spatiile rezidentiale (inclusiv in bucatarii), cat si in baruri, cafenele sau restaurant. Alegeti atat din modele de stoc, pe care vi le livram in maxim 48 de ore, cat si din modelele la comanda, tapetul care se potriveste proiectului dumneavoastra!

DE PE BLOG

2015-04-03 07:23:29

Colectia de tapet Ideea 2016- variata si accesibila

Pentru ca varietatea de modele de tapet decorativ este atat de mare, noi realizam in fiecare an trei colectii de tapet de stoc, in care vei gasi cu siguranta un model care sa se potriveasca dorintelor tale.

2015-01-22 14:17:03

Trendurile anului 2015 in materie de tapet Rasch

Inceputul de an este un bun prilej de a revizui trendurile in materie de amenajari interioare, astfel ca atunci cand vei dori sa faci mici schimbari in casa, sa ai in minte cateva puncte de pornire.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom