0

Tapet piatra / caramida / lemn / beton

Tapet piatra / caramida / lemn / beton

Tapetul cu aspect de lemn, piatra sau caramida este un element de decor care atrage si intriga, asa ca daca va doriti un ambient special, alegeti cu incredere acest model de tapet. Poate fi folosit in orice camera din casa, atata timp cat aveti in vedere obtinerea unui ambient armonios alaturi de piesele de mobilier existente, dar si in spatiile din domeniul HORECA.

Unele modele au si aspect 3D, astfel ca sunt un inlocuitor accesibil si estetic al pietrei naturale. Modelele pe care vi le oferim sunt superlavabile, astfel ca le puteti curata de eventualele pete aparute(in afara celor de ulei sau grasime) cu o carpa moale si curata, usor umezita in apa curata si bine stoarsa, prin tamponare, fara a se freca tapetul.

Va oferim 10 modele de tapet cu aspect de piatra, lemn sau caramida, care va poate fi livrat in maxim 48 de ore si multe altele la comanda.

Vezi toate modelele de tapet decorativ pentru orice tip de camera! 

Daca esti designer sau arhitect vezi avantajele colaborarii cu Axelen sau contacteaza-ne. Conditii avantajoase de colaborare!

DE PE BLOG

2014-12-05 13:16:24

Cum arata cea mai buna amenajare a unei locuinte private in 2014

„Cea mai bună amenajare a unei locuințe private”, premiu acordat de prestigioasa revista Elle Decoration în cadrul evenimentului Elle Decoration Romanian Design Awards 2014 a fost câştigat de designerul Cristina Căpitanu, de la Lemon Interior Design, care este şi unul dintre clienţii noştri.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom