0

Tapet club

Vezi doar produse disponibile pentru:

Articolele de la 1 la 24 din 159 in total

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Set Descending Direction

Tapet club

Viata de noapte se impleteste armonios cu o atmosfera si un decor special pe care il puteti realiza cu ajutorul tapetului oferit de noi. Va veti impresiona clientii si printr-un design modern si actual, pe langa muzica buna si oferta variata.

Va recomandam tapet cu modele geometrice sau cu dungi si aplicatii sidefate, care vor aduce un plus de mister ambiantei generale, dar nu uitati nici de modelele clasice care confera o nota de eleganta cluburilor, impreuna cu piese de mobilier deosebite si un sistem de iluminat modern.

Modelele de tapet pe care vi le oferim sunt lavabile si superlavabile, astfel ca pot fi curatate de eventualele pete aparute (in afara celor de ulei sau grasime), cu o carpa moale si curata, usor umezita in apa curata si bine stoarsa, prin tamponare, fara a se freca tapetul. Va putem livra in maxim 48 de ore, peste 200 de modele de tapet pe care le avem pe stoc. De asemenea, puteti alege orice tapet pentru clubul dumneavoastra din cele cateva mii de modele disponibile la comanda si noi vi-l livram in cel mai scurt timp posibil.

Vezi toate modelele de tapet decorativ pentru orice tip de destinatie! 

Top Bottom