0

Tapet cu efect 3D

Tapet cu efect 3D

Tapetul cu efect 3D pe care vi-l propunem are fie un aspect aproape de natural, cum sunt modelele de tapet care imita lemnul, piatra sau caramida, fie un design care ii confera perspectiva si adancime. Orice model ati alege, acest tapet va contribui la realizarea unui décor deosebit in orice incapere: dormitor, living, bucatarie.

Fototapet 3D pentru case, apartamente si HoReCa

In functie de lavabilitatea modelului ales, fototapetul cu efect 3D poate fi folosit atat in spatiile rezidentiale(inclusiv in bucatarii si bai), cat si in cele HORECA. Alegeti atat din modele de stoc, pe care vi le livram in maxim 48 de ore, cat si din modelele la comanda, tapetul care se potriveste proiectului dumneavoastra! Va invitam sa vizionati modelele noastre de tapet cu efect 3D.

Modelele de tapet 3D va vor incanta privirea cu design-uri spectaculoase, care fac orice incapere sa fie mai spatioasa. Pentru un plus de accent, puteti decora cu fototapet doar un perete. Fototapetul 3D prezinta modele inspirate din natura extrem de vii si realiste, de la branduri precum Jannelli & Volpi, Zambaiti Parati, Rasch, Ugepa sau Behang Expresses.

DE PE BLOG

2019-07-26 13:59:54

3 sfaturi pentru un colț de poveste în camera mică

Una dintre camerele care necesită o atenție specială este cu siguranță camera mică, locul unde se nasc poveștile, un tărâm fantastic, universul celor mici. Tapet cu efect 3D pentru camera copiilor.

2015-04-03 07:23:29

Colectia de tapet Ideea 2016- variata si accesibila

Pentru ca varietatea de modele de tapet decorativ este atat de mare, noi realizam in fiecare an trei colectii de tapet de stoc, in care vei gasi cu siguranta un model care sa se potriveasca dorintelor tale.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom