0

Tapet Suwide Tedlar cod 5598

Tapet Suwide Tedlar cod 5598

Tapetul Suwide Tedlar este un tapet special realizat pentru locatiile in care normele de igiena sunt foarte ridicate: spitale, clinici, sali de operatie, laboratoare, cabinete medicale private. Acesta este un tapet vinilic, realizat pe suport textil si care are doua straturi de suprafata speciale. Bio-Pruf este un strat special antimicrobian, care este integrat in structura tapetului si care previne aparitia si inmultirea bacteriilor, ciupercilor si a microbilor. In acest fel, igiena atat de importanta in aceste locatii este respectata si intretinuta. 


De asemenea, acest tapet este rezistent la pete si murdarie datorita stratului Tedlar care este aplicat la suprafata si care nu permite "migrarea" petelor in straturile de adancime ale tapetului. Tot datorita acestui strat, tapetul Suwide Tedlar poate fi curatat cu sapun, otet, ethanol sau solutii de albire si este foarte rezistent la zgarieturi, frecare si impact. Astfel, peretii holurilor sau a salilor de operatie pot fi usor curatati cu solutii specifice mediului medical, asta fara a cauza modificari in aspectul tapetului. 


Tapetul Suwide Tedlar poate fi achizitionat la comanda speciala, in mai multe nuante: verde, albastru, crem, galben si respecta normele europene de rezistenta la incendii. 

Caracteristici Tapet Suwide Tedlar cod 5598

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 1.30 x 30 m
Tip adeziv Gata preparat
Greutate(g/mp) 450 g/mp
Termen de livrare 15 – 20 zile lucratoare (in limita stocului disponibil la producator)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet Suwide Tedlar cod 5598

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom