0

Tapet Suwide Health Care SR cod 15160

Tapet Suwide Health Care SR cod 15160

Tapetul Suwide Health Care SR este un tapet special realizat pentru locatiile in care normele de igiena sunt foarte ridicate: spitale, clinici, sali de operatie, laboratoare, cabinete medicale private. Acesta este un tapet vinilic, realizat pe suport textil si care are doua straturi de suprafata speciale.


Bio-Pruf este un strat special antimicrobian, care este integrat in structura tapetului si care previne aparitia si inmultirea bacteriilor, ciupercilor si a microbilor. In acest fel, igiena atat de importanta in aceste locatii este respectata si intretinuta. De asemenea, acest tapet este rezistent la pete si murdarie datorita stratului SR(stain-resistant) care este aplicat la suprafata si care nu permite "migrarea" petelor in straturile de adancime ale tapetului. Tot datorita acestui strat, tapetul Suwide Health Care SR poate fi curatat cu sapun, otet, ethanol sau solutii de albire si este foarte rezistent la zgarieturi, frecare si impact. Astfel, peretii holurilor sau a salilor de operatie pot fi usor curatati cu solutii specifice mediului medical, asta fara a cauza modificari in aspectul tapetului. 


Acest model are un aspect simplu, asemanator cu o tencuiala vopsita cu lavabila si este de culoare alba.


Producatorul asigura o garantie de 3 ani ca acest tapet isi pastreaza toata calitatile, in conditiile montarii profesioniste si conforme cu instructiunile furnizate.

Caracteristici Tapet Suwide Health Care SR cod 15160

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 30 m x 1.30 m
Tip adeziv Gata preparat
Greutate(g/mp) 460 gr/mp
Termen de livrare 15 – 20 zile lucratoare (in limita stocului disponibil la producator)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet Suwide Health Care SR cod 15160

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom