0

Tapet Jannelli & Volpi colectia ‘Composition - a tribute to Kandinsky’ cod 24025

Colecția Composition realizată de Jannelli & Volpi este un tribut adus marelui pictor Wassily Kandinsky, unul dintre cei mai importanţi reprezentanți ai artei moderne, considerat pionierul expresionismului abstract.


Acesta a stabilit unele analogii între pictură şi muzică iar lucrările sale au fost intitulate „Compoziţii”, „Improvizaţii” sau „Impresii”, individualizându-le printr-o numerotare cronologică. În tablourile sale a introdus liniile negre alături de formele colorate şi a modificat raporturile dintre figură şi fond.


Kandinsky a fost cel care a adus abstractul şi figurativul în pictură, el folosind culori puternice şi modele complexe, a folosit culorile ca formă de exprimare a emoţiilor.


Acest model este inspirat din liniile și formele geometrice care definesc operele artistului și sunt potrivite pentru un decor modern, industrial sau scandinav.


Tapetul este superlavabil și se comercializează la rolă. Modelul are repetitivitate pentru o îmbinare perfectă a designului.Important: culorile din pozele web sunt mai accentuate decat în realitate!

Caracteristici Tapet Jannelli & Volpi colectia ‘Composition - a tribute to Kandinsky’ cod 24025

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 10,05 m x 100 cm
Repetitivitate model 64 cm
Material Vinil pe suport vlies (fibre netesute)
Tip adeziv Vlies
Termen de livrare 15 zile lucratoare (in limita stocului disponibil la furnizor)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet Jannelli & Volpi colectia ‘Composition - a tribute to Kandinsky’ cod 24025

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom