0

Tapet fibra de sticla Systexx Active

Tapet fibra de sticla Systexx Active

Gama Systexx Active de la Vitrulan raspunde nevoilor tehnice speciale care pot aparea in cladirile vechi, in cele de birouri sau in scoli si contine 3 produse care au functionalitati deosebite.

Tapetul Systexx Active L65 permite teserea in structura lui a logo-urilor sau a oricarui model dorit de client, modelul Systexx Active M39 are aplicat pe spate un strat metalic si astfel poate sustine magnetii disponibili in comert si poate functiona ca si un spatiu de prezentare, iar modelele Systexx Active S38 si Systexx Active SP38 au fost special dezvoltate pentru renovarea rapida a peretilor interiori, deoarece pot fi aplicate chiar si pe suprafetele care au denivelari de pana la 2 mm adancime.

Cele mai noi modele de tapet din aceasta gama sunt Systexx Acoustic 233 si Systexx Acoustic 904, care au proprietatea de a reduce ecoul, capteaza sunetele si in acelasi timp reduc cantitatea de energie necesara incalzirii incaperilor.

Tapetul din gama Systexx Active respecta normele de rezistenta la foc, conform Class B-s1, d0, iar calitatea lui deosebita este atestata si de indeplinirea standardului Oeko Tex Class 1(standard care se aplica si articolelor pentru bebelusi).

Este deosebit de rezistent la socuri si lovituri si acopera crapaturile din cladirile vechi si previne aparitia crapaturilor in cladirile noi. Nu dezvolta mucegai, ciuperci sau microorganisme si poate fi spalat cu solutiile agresive care se folosesc de exemplu in spitale, pentru ca este lavabil si rezistent la frecare(in conditiile folosirii lui alaturi de vopselele recomandate de producator). Poate fi folosit cu succes in cadrul reabilitarilor cladirilor vechi, in scoli, gradinite, spitale sau birouri.

DE PE BLOG

2018-07-27 12:58:27

Colectiile Systexx: tapetul din fibra de sticla – o solutie extraordinara in amenajarile interioare

Ai nevoie de solutii practice si moderne pentru amenajarea locuintei sau a biroului tau? Stim cat de greu este sa iei decizii privind materialele pe care le vei folosi, in special pentru peretii cladirii, aceasta fiind o investitie semnificativa care trebuie sa genereze rezultate de durata.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom