0

Tapet fibra de sticla Pigment Plus

Tapet fibra de sticla Pigment Plus

Gama Pigment Plus de la Vitrulan contine modele de tapet de fibra de sticla variate ca si design si care au aplicat din fabrica un strat de vopsea alba, cu pigmenti de inalta calitate. In general, trebuie sa mai aplicati un singur strat de vopsea, in culoarea pe care o doriti (aspect valabil pentru culorea alb si culorile pastelate). In acest fel economisiti atat timp, cat si bani.

Pentru montajul acestui tip de tapet vopsibil trebuie sa aplicati pe perete adezivul special, iar pentru vopsire utilizati vopsele de calitate, pe baza de latex.

Tapetul din fibra de sticla de la Vitrulan este un material profesional de decorare a peretilor, cu o multitudine de avantaje functionale, care il fac alegerea perfecta pentru proiecte de birouri, spitale, clinici, gradinite, dar si pentru spatii rezidentiale. Confera peretelui rezistenta la socuri - lucru esential in spatiile cu trafic mare de persoane, este lavabil si rezistent la solutiile agresive de curatare si dezinfectare care se folosesc in unitatile medicale(in conditiile folosirii lui alaturi de vopselele recomandate de producator).

Fibra de sticla este un material care permite peretilor sa respire si nu dezvolta mucegai sau ciuperci. Datorita rezistentei la fortele care apar in interiorul peretilor, tapetul de fibra de sticla previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele din cladirile vechi. Respecta normele europene de rezistenta la incendii, find incadrat in clasa B-s1, d0 si are o durata de viata de pana la 20 de ani.

Top Bottom