0

Tapet fibra de sticla Aqua Plus Pigment

*Ne pare rau. In aceasta categorie nu sunt produse care pot fi comandate online.

Tapet fibra de sticla Aqua Plus Pigment

Gama Aqua Plus Pigment de la Vitrulan are in componenta modele de tapet de fibra de sticla care au atat adezivul aplicat pe spate, cat si un strat de vopsea alba cu pigmenti de cea mai inalta calitate pe fata. Nu trebuie decat sa umeziti tapetul pentru a se activa adezivul, apoi sa il lipiti pe perete. Avand deja un strat de vopsea alba aplicata pe partea din fata, nu mai trebuie in general decat sa il vopsiti cu inca un strat de vopsea, in culoarea dorita(aspect valabil in cazul culorile deschise, pastelate).

Folosind acest tapet vopsibil de fibra de sticla economisiti atat bani, cat si timp, pentru ca nu mai trebuie sa aplicati nici adeziv, nici primul strat de vopsea. Pentru o eficienta si mai crescuta, va recomandam sa montati acest tip de tapet folosind masina Aqua Quick, cu ajutorul careia se pot monta pana la 25 mp de tapet/ora. Dar pentru spatii mai mici nu este necesara masina Aqua Quick, tapetul se poate monta simplu in varianta clasica. Folositi o bidinea pe care o umeziti in apa curata si apoi cu ajutorul ei, umeziti spatele fiecarei fasii de tapet. Lasati 1 , 2 minute pentru ca adezivul sa se activeze si apoi fasia de tapet poate fi lipita pe perete.

Modelele din aceasta gama sunt simple ca si design, dar de efect: panza de sac sau model tip tesatura si bradut. Tapetul vopsibil din fibra de sticla de la Vitrulan este un material profesional de decorare a peretilor, cu o multitudine de avantaje functionale, care il fac alegerea perfecta pentru proiecte de birouri, spitale, clinici, gradinite, dar si pentru spatii rezidentiale. Confera peretelui rezistenta la socuri - lucru esential in spatiile cu trafic mare de persoane, este lavabil si rezistent la solutiile agresive de curatare si dezinfectare care se folosesc in unitatile medicale(in conditiile folosirii lui alaturi de vopselele recomandate de producator).

Fibra de sticla este un material care permite peretilor sa respire si nu dezvolta mucegai sau ciuperci. Datorita rezistentei la fortele care apar in interiorul peretilor, tapetul de fibra de sticla previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele din cladirile vechi. Respecta normele europene de rezistenta la incendii, find incadrat in clasa B-s1, d0 si are o durata de viata de pana la 20 de ani.

DE PE BLOG

2017-04-11 08:07:12

De ce Systexx?

Probabil nu v-ați pus niciodată această întrebare. Iar motivul este unul foarte simplu: pentru că este posibil să nu știți de existența tapetului din fibră de sticlă Systexx. Noi știam de el și credeam că știm să răspundem clar la întrebarea ”De ce Systexx?” Asta până într-o zi, când am primit vizita producatorilor  Vitrulan din Polonia, cei care ne-au furnizat și mai multe răspunsuri la această întrebare.

2014-10-14 11:08:04

5 idei de amenajare a baii

Indiferent de cat de mare sau de mica este baia ta, aceasta poate fi transformata intr-un spatiu de relaxare plin de culoare si eleganta. Cum? Foloseste tapet pentru a decora camera de baie si totul va prinde viata si contur.

2014-08-11 19:54:01

Tapetul din fibra de sticla – unde si de ce sa-l folosim?

Decorarea si amenajarea unui spatiu, fie acesta privat sau destinat publicului, implica intotdeauna decizii, ce pot fi mai greu de luat: ce material veti folosi pentru tavan, pentru podea sau cu ce veti acoperi peretii.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom