0

Tapet fibra de sticla Aqua Plus Phantasy

*Ne pare rau. In aceasta categorie nu sunt produse care pot fi comandate online.

Tapet fibra de sticla Aqua Plus Phantasy

Gama Aqua Plus Phantasy de la Vitrulan contine un model de tapet de fibra de sticla care imita tencuiala decorativa si care are adezivul aplicat pe spate, din fabrica. Acesta se activeaza in contact cu apa, facand montajul mai usor si placut. Folosind acest tapet de fibra de sticla economisiti atat timp la montaj, pentru ca nu mai trebuie sa aplicati adezivul pe perete, cat si bani. Nu mai trebuie sa curatati adezivul de pe ustensilele de montat si sunteti siguri ca veti obtine un rezultat perfect, pe spatele tapetului fiind aplicata cantitatea potrivita de adeziv. Pentru lucrari de mari dimensiuni (cladiri de birouri, spitale, suprafete rezidentiale mari) si pentru o eficienta si mai crescuta, va recomandam sa montati tapetul de fibra de sticla folosind masina Aqua Quick, cu ajutorul careia se pot monta pana la 25 mp de tapet/ora. Dar pentru spatii mai mici nu este necesara masina Aqua Quick, tapetul se poate monta simplu in varianta clasica. Folositi o bidinea pe care o umeziti in apa curata si apoi cu ajutorul ei, umeziti spatele fiecarei fasii de tapet. Lasati 1 , 2 minute pentru ca adezivul sa se activeze si apoi fasia de tapet poate fi lipita pe perete.

Tapetul vopsibil din fibra de sticla de la Vitrulan este un material profesional de decorare a peretilor, cu o multitudine de avantaje functionale, care il fac alegerea perfecta pentru proiecte de birouri, spitale, clinici, gradinite, dar si pentru spatii rezidentiale. Confera peretelui rezistenta la socuri - lucru esential in spatiile cu trafic mare de persoane, este lavabil si rezistent la solutiile agresive de curatare si dezinfectare care se folosesc in unitatile medicale(in conditiile folosirii lui alaturi de vopselele recomandate de producator).

Fibra de sticla este un material care permite peretilor sa respire si nu dezvolta mucegai sau ciuperci. Datorita rezistentei la fortele care apar in interiorul peretilor, tapetul de fibra de sticla previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele din cladirile vechi. Respecta normele europene de rezistenta la incendii- clasa B-s1, d0 si are o durata de viata de pana la 20 de ani.

DE PE BLOG

2017-04-11 08:07:12

De ce Systexx?

Probabil nu v-ați pus niciodată această întrebare. Iar motivul este unul foarte simplu: pentru că este posibil să nu știți de existența tapetului din fibră de sticlă Systexx. Noi știam de el și credeam că știm să răspundem clar la întrebarea ”De ce Systexx?” Asta până într-o zi, când am primit vizita producatorilor  Vitrulan din Polonia, cei care ne-au furnizat și mai multe răspunsuri la această întrebare.

2014-10-14 11:08:04

5 idei de amenajare a baii

Indiferent de cat de mare sau de mica este baia ta, aceasta poate fi transformata intr-un spatiu de relaxare plin de culoare si eleganta. Cum? Foloseste tapet pentru a decora camera de baie si totul va prinde viata si contur.

2014-08-11 19:54:01

Tapetul din fibra de sticla – unde si de ce sa-l folosim?

Decorarea si amenajarea unui spatiu, fie acesta privat sau destinat publicului, implica intotdeauna decizii, ce pot fi mai greu de luat: ce material veti folosi pentru tavan, pentru podea sau cu ce veti acoperi peretii.

VEZI TOATE ARTICOLELE

Top Bottom