0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Premium cod SP046

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Premium cod SP046
Tapet din fibra de sticla cu model geometric. Tapetul Systexx Premium are 30 de ani garantie de la producatorul Vitrulan si este rezistent la 4000 de cicluri de spalare; creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40 % pe vertical si 20% pe orizontal. Datorita proprietatilor mecanice deosebite, acest model de tapet poate acoperi crapaturi de pana la 3 mm pe vertical si pana la 1.4 mm pe orizontal.

Poate fi revopsit de pana la 10 ori, fara a-si pierde textura si permite peretilor sa respire, prevenind astfel aparitia umezelii si a mucegaiului. Indeplineste normele europene de rezistenta la incendii, iar in caz de ardere nu emite nici un fel de gaz toxic (clasa B-s1, d0 de rezistenta la foc).

Calitatea deosebita a acestui tip de tapet este atestata cu Clasa 1 conform standardului Oeko-Tex (clasa care se aplica si hainelor pentru bebelusi). Nu aveti nevoie de adeziv pentru montarea tapetului, pentru ca adezivul este deja aplicat pe spatele materialului si se activeaza in contact cu apa. Impreuna cu masina de aplicat tapet Aqua Quick, se pot monta pana la 25 mp de tapet/ora, astfel ca economisiti timp si bani.
Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Premium cod SP046

Dimensiuni rola (lungime x latime) 25 m x 1 m
Repetitivitate model 18.5 cm
Tip adeziv este aplicat pe spatele tapetului
Greutate(g/mp) 220 gr/mp
Termen de livrare 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Premium cod SP046

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom