0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod V22

In stoc

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod V22

Tapetul de fibra de sticla Systexx Comfort V22 are o suprafata foarte fina si poate fi montat atat pe tavan, cat si pe pereti, carora le confera o suprafata neteda. Acest model are adezivul aplicat pe partea din spate a materialului si se activeaza in contact cu apa. Cu ajutorul masinii Aqua Quick de la Vitrulan puteti monta simplu si rapid pana la 25 mp de tapet/ora, economisind astfel timp si bani.


Acest tapet indeplineste normele europene de rezistenta la incendii, iar in caz de ardere nu emite nici un fel de gaz toxic (clasa B-s1, d0, de rezistenta la foc). Nu poate fi comprimat astfel ca sunt evitate posibile imperfectiuni ale rezultatului final; nu se dilata si nici nu se contracta, fiind astfel un substrat ideal atat pentru modele de tapet decorativ, cat si pentru alte tipuri de finisaje ale peretilor.


Poate fi aplicat pe suprafete din cele mai diverse: ghips, tapet din fibra de sticla, rigips, placi OSB, aglomerate sau fibrolemnoase, lemn, placi ceramice, suprafete din otel, atat in spitale, clinici, birouri sau HORECA, cat si in spatiile rezidentiale. 


Acest model este pre-pigmentat cu un strat de vopsea alba.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod V22

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 30 m x 1 m
Repetitivitate model nu este cazul
Tip adeziv este aplicat pe spatele tapetului
Greutate(g/mp) 215 g/mp
Termen de livrare 24 - 48 de ore lucratoare (in limita stocului disponibil)
19.90 lei / mp²
597.00 lei/rola
rola
Top Bottom