0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC635

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC635

Tapetul de fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort 635 are un aspect de tesatura si creeaza un decor interesant in orice incapere. Are atat adezivul aplicat pe partea din spate, cat si un strat de vopsea alba cu pigmenti de cea mai buna calitate aplicat pe partea din fata. Adezivul se activeaza in contact cu apa, iar cu ajutorul masinii Aqua Quiq de la Vitrulan puteti monta simplu si rapid pana la 25 mp de tapet/ora; pentru vopsire nu este nevoie in general decat de un strat (valabil in cazul culorilor deschise).


Acest tapet indeplineste normele europene de rezistenta la incendii, iar in caz de ardere nu emite nici un fel de gaz toxic (clasa B-s1, d0, de rezistenta la foc). Calitatea deosebita a acestui tip de tapet este atestata cu Clasa 1 conform standardului Oeko-Tex (clasa care se aplica si articolelor pentru bebelusi). Confera peretelui rezistenta la socuri, este rezistent la solutiile agresive de curatare si dezinfectare care se folosesc in unitatile medicale, in conditiile folosirii alaturi de vopselele recomandate de producator. Nu dezvolta mucegai, ciuperci sau microorganisme. Datorita rezistentei la fortele care apar in interiorul peretilor, acest tapet previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele din cladirile vechi.


Poate fi aplicat pe suprafete din cele mai diverse: beton, ghips, tencuiala decorativa, tapet din fibra de sticla, rigips, placi OSB, aglomerate sau fibrolemnoase, lemn, placi ceramice, suprafete din otel. Toate caracteristicile de mai sus il recomanda in spitale, clinici, birouri, hoteluri si restaurante, dar si in spatii rezidentiale, acolo unde se doreste un grad inalt de igiena a peretilor.


Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC635

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 25 m x 1 m
Repetitivitate model nu este cazul
Tip adeziv este aplicat pe spatele tapetului
Greutate(g/mp) 215 g/mp
Termen de livrare 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC635

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom