0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC532

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC532

Tapetul de fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort 532 cu model tip tesatura rara este potrivit pentru decorarea peretilor in spitale, clinici, birouri, hoteluri si restaurante, dar si in spatii rezidentiale, acolo unde se doreste un grad inalt de igiena a peretilor. Acest model are adezivul aplicat pe partea din spate si se activeaza usor in contact cu apa. Cu ajutorul masinii Aqua Quiq de la Vitrulan puteti monta simplu si rapid pana la 25 mp de tapet/ora.


 Tapetul Vitrulan Systexx Comfort indeplineste normele europene de rezistenta la incendii, iar in caz de ardere nu emite nici un fel de gaz toxic (clasa B-s1, d0, de rezistenta la foc). Calitatea deosebita a acestui tip de tapet este atestata cu Clasa 1 conform standardului Oeko-Tex (clasa care se aplica si articolelor pentru bebelusi). Confera peretelui rezistenta la socuri, este rezistent la solutiile agresive de curatare si dezinfectare care se folosesc in unitatile medicale, in conditiile folosirii alaturi de vopselele recomandate de producator si nu dezvolta mucegai, ciuperci sau microorganisme.


Datorita rezistentei la fortele care apar in interiorul peretilor, acest tapet previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele care apar in cladirile vechi. Poate fi aplicat pe suprafete din cele mai diverse: beton, ghips, tencuiala decorativa, tapet din fibra de sticla, rigips, placi OSB, aglomerate sau fibrolemnoase, lemn, placi ceramice, suprafete din otel. 


Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC532

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 50 m x 1 m
Repetitivitate model nu este cazul
Tip adeziv este aplicat pe spatele tapetului
Greutate(g/mp) 175 g/mp
Termen de livrare 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Comfort cod SC532

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom