0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod S38

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod S38

Tapetul de fibra de sticla Vitrulan Systexx Active S38 cu model de tencuiala decorativa a fost special dezvoltat pentru renovarea rapida a peretilor interiori din cladirile vechi, spitale, scoli, gradinite, birouri sau zone rezidentiale. Adezivul este incorporat din fabrica pe spatele materialului.  Acest model poate fi aplicat chiar si pe suprafetele care au denivelari de pana la 2 mm adancime si pe suprafete din cele mai diverse: beton, ghips, tencuiala decorativa, tapet din fibra de sticla, rigips, placi OSB, aglomerate sau fibrolemnoase, lemn, placi ceramice, suprafete din otel. Adezivul se activeaza rapid in contact cu apa, iar cu ajutorul masinii Aqua Quiq de la Vitrulan puteti monta simplu si rapid pana la 25 mp de tapet/ora. Dar pentru spatii mai mici nu este necesara masina Aqua Quick, tapetul se poate monta simplu in varianta clasica. Folositi o bidinea pe care o umeziti in apa curata si apoi cu ajutorul ei, umeziti spatele fiecarei fasii de tapet. Lasati 1 , 2 minute pentru ca adezivul sa se activeze si apoi fasia de tapet poate fi lipita pe perete.


Avantaj: Utilizand acest tapet, economisiti pana la 30 % din timp si bani pentru ca nu mai trebuie sa aplicati adezivul pe perete si nici nu trebuie sa faceti finisaje perfecte ale peretelui.


Producatorul Vitrulan ofera garantia ca timp de 30 de ani acest produs isi pastreaza toate proprietatile de mai jos: -clasa de rezistenta la foc B-s1, d0


-creste rezistenta peretilor la crapaturi cu pana la 40 % pe vertical si 20% pe orizontal; datorita proprietatilor mecanice deosebite, acest model de tapet poate acoperi crapaturi de pana la 3 mm pe vertical si pana la 1.4 mm pe orizontal


-rezistenta la impact si perforare: rezistenta la impact multiplu de pana la 20kN


- rezistent la minimum 4000 de cicluri de curatare si frecare(proprietate care depinde si de vopseaua folosita, dar cel putin clasa 3, DIN EN 13 300 de rezistenta la frecare)


-rezistent la agentii de curatare si dezinfectare(in acord cu recomandarile publicate de Institutul Robert Kock si depinzand si de calitatile si proprietatile vopselei folosite)


- permite vaporilor de apa sa circule( valoare sd<0.14 m)


- utilizare sigura conform legilor alimentare si de folosire a substantelor posibil daunatoare 


- nu provoaca alergii


- nu este daunator sanatatii
Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod S38

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 25 m x 1 m
Repetitivitate model nu este cazul
Tip adeziv este aplicat pe spatele tapetului
Greutate(g/mp) 245 g/mp
Termen de livrare 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod S38

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom