0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod M39

Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod M39

Acest model de tapet de fibra de sticla cu aspect de tesatura foarte fina are aplicat pe partea din spate un strat metalic, astfel ca magnetii disponibili in comert pot fi aplicati direct pe peretele decorat cu acest tapet. Veti obtine un spatiu de prezentare direct pe perete, fara sa mai fi nevoie sa folositi vopsea magnetica sau panouri de pluta, iar aspectul general al camerei nu va avea de suferit.


Tapetul poate fi vopsit pana la de 8 ori, fara a-i fi afectata capacitatea magnetica. Calitatea deosebita a tapetului de fibra de sticla din gama Systexx Active este certificata de standardul Oeko Tex Class 1; semnalul telefoanelor mobile sau semnalul WLAN nu este afectat si nici nu conduce electricitatea. Este potrivit pentru birouri, gradinite si scoli, dar il puteti folosi si in bucatarii sau livinguri pentru a avea la dispozitie un spatiu de prezentare a desenelor copiilor sau a listelor de cumparaturi.


Este deosebit de rezistent la socuri si lovituri si acopera crapaturile care se pot forma in timp pe pereti. Nu dezvolta mucegai, ciuperci sau microorganisme si poate fi spalat cu solutii de curatare specifice.


Costul de transport pentru acest produs va fi comunicat in momentul primirii cererii de oferta sau a comenzii.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod M39

Lavabilitate Superlavabil
Dimensiuni rola (lungime x latime) 10,04 m x 0.95 m (sunt disponibile si dimensiunile 5.20 m x 0.95 m si 2.60 m x 0.95 m)
Repetitivitate model nu este cazul
Greutate(g/mp) 1450 g/mp
Termen de livrare 10 zile lucratoare din momentul achitarii unui avans de 50% (in limita stocului disponibil la producator)
Cere oferta
disponibil la comanda

Cere oferta de pret pentru Tapet fibra de sticla Vitrulan Systexx Active cod M39

Prin trimiterea acestei cereri esti de acord cu Termenii si conditiile

Top Bottom