0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Glass Fleece cod VP35

In stoc

Tapet fibra de sticla Vitrulan Glass Fleece cod VP35

Acest model de tapet din fibra de sticla este special conceput pentru finisarea tavanelor, dar si a peretilor, fiind o varianta economica de a le imbunatatii aspectul. Este asemenea unei panze fine, care confera peretilor o rezistenta crescuta la socuri si zgarieturi.  Datorita rezistentei extrem de ridicate la tensiunile care apar in interiorul peretilor, tapetul Vitrulan poate preveni aparitia crapaturilor care se formeaza in cladirile noi si le camufleaza pe cele din cladirile vechi.


Este un material anorganic care lasa peretele sa respire si previne astfel aparitia mucegaiului si a ciupercilor, asigurand un aer curat in incapere; respecta normele de siguranta la incendii stabilite la nivel european.


Lucrarea de finisare a peretilor cu tapet de fibra de sticla se finalizeaza prin vopsirea tapetului. Va recomandam sa folositi vopsea pe baza de latex pentru a obtine un "sistem" care este superlavabil, rezistent la frecare si zgarieturi. Nu utilizati vopsele lavabile de slaba calitate deoarece acestea au un coeficient ridicat de umplere, care poate duce la acoperirea modelului.


Toate caracteristicile de mai sus fac ca tapetul de fibra de sticla sa fie perfect atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru spitale(inclusiv sali de operatie si holuri), clinici, hoteluri, restaurante (inclusiv bucatarii si bai), piscine, spa-uri, spatii de birouri. 

Cumpara si adezivul necesar pentru montarea acestui tapet, de aici.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Glass Fleece cod VP35

Dimensiuni rola (lungime x latime) 50 m x 1 m
Repetitivitate model nu este cazul
Tip adeziv Powder Plus
Greutate(g/mp) 35 g/mp
Termen de livrare 24 - 48 de ore lucratoare (in limita stocului disponibil)
7.30 lei / mp²
365.00 lei/rola
rola
Top Bottom