0

Tapet fibra de sticla Vitrulan Classic Plus cod CP138

In stoc

Tapet fibra de sticla Vitrulan Classic Plus cod CP138

Tapet din fibra de sticla cu model tip tesatura. Acest tapet are o rezistenta deosebita la socuri si zgarieturi si o durata de viata de pana la 20 de ani. Datorita rezistentei extrem de ridicate la tensiunile care apar in interiorul peretilor, tapetul Vitrulan poate preveni aparitia crapaturilor care se formeaza in cladirile noi si le camufleaza pe cele din cladirile vechi.


Tapetul din fibra de sticla este rezistent la frecare si la solutiile agresive de curatare si dezinfectare (ca de ex. cele folosite in spitale) si respecta normele de siguranta la incendii stabilite la nivel european. Este un material anorganic care lasa peretele sa respire si previne astfel aparitia mucegaiului si a ciupercilor, asigurand un aer curat in incapere.


Lucrarea de finisare a peretilor cu tapet de fibra de sticla se finalizeaza prin vopsirea tapetului. Va recomandam sa folositi vopsea pe baza de latex pentru a obtine un "sistem" care este superlavabil. Nu utilizati vopsele lavabile de slaba calitate deoarece acestea au un coeficient ridicat de umplere, care poate duce la acoperirea modelului.


Toate caracteristicile de mai sus fac ca tapetul de fibra de sticla sa fie perfect atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru spitale(inclusiv sali de operatie si holuri), clinici, hoteluri, restaurante (inclusiv bucatarii si bai), piscine, spa-uri, spatii de birouri. 

Cumpara si adezivul necesar pentru montarea acestui tapet, de aici.

Caracteristici Tapet fibra de sticla Vitrulan Classic Plus cod CP138

Dimensiuni rola (lungime x latime) 50 m x 1 m
Repetitivitate model nu este cazul
Tip adeziv Powder Plus
Greutate(g/mp) 120 g/mp
Termen de livrare 24 - 48 de ore lucratoare (in limita stocului disponibil)
14.50 lei / mp²
725.00 lei/rola
rola
Top Bottom