Produse de comparat

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Stylish Salon & SPA Bucuresti

Vrei un proiect similar? Contacteaza-ne
Detalii

Stylish Salon & SPA este dovada vie ca un spatiu dedicat infrumusetarii feminine este cu atat mai atragator si placut, cu cat decorul este mai elegant si cu bun gust. In acest spatiu s-a reusit imbinarea cu succes a mai multor tipuri de tapet, in nuante diferite, iar rezultatul este unul spectaculos si elegant. Pentru zona de coafor si receptie s-a folosit tapet Khroma din colectia Piano, cu model clasic, in nuante de mov, care are capacitatea de a umple spatiul si sustine perfect sigla alba a salonului.

Zona de maniuchiura este frumos delimitata de un perete curbat si este decorata cu tapet gri, cu model clasic, usor texturat, pe care il avem permanent pe stoc. Zona de masaj este si ea decorata in nuante deschise, dar de aceasta data s-a ales un model geometric din colectia Ideea 2015. Rezultatul este un decor rafinat, in care cei de la Stylish Salon & SPA isi asteapta clientii cu servicii de calitate si profesionalism. 

Daca aveti in plan decorarea unui spatiu asemanator, nu ezitati sa ne contactati pentru sfaturi sau pentru achizitia de tapet