Produse de comparat

Fotografiile au caracter informativ si pot exista mici diferente de nuante intre acestea si produsele pe care le reprezinta.

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita

Vrei un proiect similar? Contacteaza-ne
Detalii

Prin intermediul colaboratorilor nostri de la firma Record SRL am livrat tapet de fibra din sticla Vitrulan 109 pentru reabilitarea Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.

Solutia de finisare a peretilor cu tapet din fibra de sticla Vitrulan a fost aleasa datorita calitatilor deosebite ale acestuia: permite peretilor sa respire si nu dezvolta mucegai si ciuperci, lucru esential pentru sanatatea pacientilor, confera peretelui rezistenta la socuri si zgarieturi, este lavabil si rezistent la solutiile agresive de curatare si dezinfectare care se folosesc in unitatile medicale, respecta normele europene de rezistenta la incendii, are o durata de viata de pana la 20 de ani și datorita rezistentei la fortele care apar in interiorul peretilor, acest tapet previne aparitia crapaturilor in cladirile noi si le acopera pe cele din cladirile vechi.

Daca sunteti implicat in constructia sau renovarea unui spital, contactati-ne cu incredere pentru sfaturi si solutii legate de optiuni de finisare a peretilor.