Produse de comparat

Plata

Modalitati de plata

Plata ramburs

In aceasta varianta plata comenzii se va face in numerar la livrarea produselor comandate. Veti plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care va sunt livrate produsele, iar acesta va emite o chitanta.

Clientii care nu ridica o comanda confirmata si livrata de Vanzator inspre ei, vor trebui sa achite comanda ulterioara in avans.

Pretul produselor afisat pe Site este in lei si are TVA-ul inclus. Totalul de plata va cuprinde costul produselor comandate impreuna cu taxele de transport.

Plata prin virament bancar

Plata se va face prin virament bancar, in contul precizat pe factura proforma. Produsele vor fi livrate dupa ce plata a fost incasata de catre Vanzator.

Plata online prin card bancar

Plata online prin card bancar se face prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!