03.10.2012

Axelen este furnizorul de tapet pentru decorul piesei de teatru Boing – Boieng, care a intrat in The Guinness Book of Records ca piesa de teatru frantuzeasca cu cele mai multe puneri in scena. Modelele de tapet oferite de Axelen contureaza perfect spatiul locativ al arhitectului Bernard, personajul principal al spectacolului.

Distributia piesei cuprinde nume sonore ale scenei din Romania: Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Marius Gilea, Maria Buza, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, iar printre membrii echipei artistice se regasesc Serban Puiu -regie, Irina Margareta Nistor -traducere, Adina Buzatu -costume.


Axelen este partenerul de décor al acestui spectacol si a furnizat in acest scop modele de tapet din colectia proprie de tapet Eleganta 2013- o colectie a contrastelor care se imbina cu succes pentru a contura o locuinta plina de personalitate. Aceasta colectie contine modele de tapet florale, clasice sau moderne, care dau viata unui spatiu reconfortant.

S-a reusit astfel realizarea unui decor perfect pentru casa arhitectului Bernard, personajul principal al piesei: un arhitect de succes care este logodit in acelasi timp cu trei stewardese, fara ca vreuna dintre ele sa aiba habar despre celelalte. Continuarea povestii este exploziva si poate fi urmarita incepand cu data de 29 septembrie, la sala Epika a Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, Bucuresti.