24.10.2012

Axelen incepe colaborarea cu producatorul belgian de tapet Masureel, prin distributia pe piata din Romania a colectiilor din brandul Khroma. Acestea sunt modele de tapet din fibre netesute, realizate prin tehnici moderne de imprimare si cu o grija deosebita pentru mediul inconjurator.Axelen distribuie in Romania sapte dintre colectiile Khroma: Silence, Sonata, Square, Only One, Mankay, Catwalk si Lumina. “Povesti in care sa traiesti” este motto-ul acestor colectii care spun povesti in combinatii de culori surprinzatoare, structuri inovative si design atractiv.

Colectiile Khroma au surse de inspiratie din cele mai diferite: lumina si jocurile de umbre pe care aceasta le creeaza, arhitectura contemporana cu linii drepte si forme rigide, natura cu linistea si puterea ei tacuta sau arta asiatica a picturii. De aici au rezultat colectii cu un design variat si culori deosebite care dau privitorilor idei de amenajare nelimitate. Interioarele cu tapet Khroma sunt unele elegante, isi creioneaza propria lor personalitate si pot sta marturie a caracterului proprietarilor.

   

Tapetul din colectiile Khroma poate fi achizitionat la comanda, in role de 10.05 metri lungime si 53 centrimetri latime. Toate modelele de tapet sunt vlies, adezivul se aplica doar pe perete, astfel ca si montajul este unul mult simplificat.
Puteti vedea mai multe modele din colectiile de tapet Khroma aici.


Masureel este o companie belgiana cu peste 150 de ani experienta in domeniul industriei textile si care din anul 2004 produce tapet din fibre netesute si textile si sub trei branduri proprii: Guy Masureel, Khlara si Khroma. Compania are propriul departament de creatie, care in fiecare zi creioneaza noi pattern-uri, culori si tedinte si este unul dintre liderii din domeniul imprimarii tapetului din fibre netesute de inalta calitate.
Masureel distribuie colectiile proprii de tapet in peste 60 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat